Moimir Papalescu rozdá nové album Die alten Maschinen přes BitTorrent

Moimir Papalescu rozdá nové album Die alten Maschinen přes BitTorrent

30. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Síť nechvalně proslulou pirátstvím hudby se chystá využít pro distribuci singlů k dlouho očekávanému albu Change mezinárodní cyber-band Moimira Papalescu. Die alten Maschinen se dnes večer chystá zveřejnit balíček obsahující EP Old Tin Can.
Odkaz na tzv. BitTorrent Bundle se objeví jak na oficiálním webu mašin, tak na jejich fanouškovské stránce. Pokud chcete mít odkaz na balíček z první ruky, přihlaste si odběr odběr newsletteru.
 
 

Bez jakékoli registrace si potom můžete stáhnout EP Old Tin Can, které obsahuje originální verzi a 4 remixy. Pokud se zaregistrujete, dostanete jako bonus singl Albatross Remixes. Navíc balíček obsahuje úplně první desku mašin, singl To Be or Not s Geraldem Casalem z legendární novovlné skupiny Devo. K tomu si můžete na svůj počítač nebo telefon stáhnout sadu wallpaperů Die alten Maschinen od slavného českého umělce Adolfa Lachmana, který s kapelou spolupracuje už od jejích začátků.


Kapela zároveň usiluje o uspořádáním vůbec svých první koncertů, které se pokouší financovat společně se svými fanoušky přes server Hithit. Pokud byste mašiny rádi viděli v Praze nebo v Brně, můžete si na Hithitu ještě do pondělí 13. října vybrat jednu nebo více z těchto odměn a přispět částkou už od 100 Kč.

Dodal: Pavel Neuman, Breakpr.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika