Jeli jsme na Syndicate, opět nezklamal

Jeli jsme na Syndicate, opět nezklamal

09. 10. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Mám za sebou cestovně hudební víkend, během kterého jsem se již po páté podíval do německého Dortmundu a komplexu hal Westfalenhallen. Německá agentura I-Motion ve spolupráci s holandskou Art Of Dance zde naplánovaly na sobotní večer další ročník hardcorové Syndicate.
V komplexu hal byly připravené pro návštěvníky 4 scény - Master Of Hardcore, Rough Zone, Hardstyle Kingdom a Abstract District. Každá ze zmíněných scén lákala nejedním zvučným jménem.

Společná cesta autobusem, kterou náš server organizoval již po druhé, nám utekla poměrně rychle a bez jakýchkoliv komplikací jsme se po dvacáté hodině ocitli před komplexem hal Westfalenhallen. Následovala krátká fronta u vstupu a pak procházka po komplexu, při které jsme zmapovali scény, které nás zajímaly. 

Syndicate

Nejdříve jsme navštívili Master Of Hardcore - největší ze všech stageí. Za pultem stála dvojice Catscan vs. Predator. Mile mě kluci překvapil, to musím tedy uznat.

Pak jsme vyrazili na Rough Zone, kde svůj set valil Satura. Stage nebyla nikterak zvláštně ozdobená zbytečnými pozlátky, taky k čemu je to potřeba, když člověk přišel za hudebním zážitkem. Pak jsme se partou přesunuli Hardstyle Kingdom, kde se předvedl X-Pander. Na začátek hodně dobrý, ale peklo na této stage proběhlo až v pozdějším čase! Na Abstract District jsme se už nedostali, protože na Master Of Hardcore začínala hlavní část programu.

Svůj um tam předvedl Noize Suppressors, který tentokráte dorazil na vystoupení zcela sám. Alessandro ale i tak dokázal, že i Dj set umí odvést na výbornou. Pokud v Praze v listopadu na Imagination festivalu předvede aspoň ½ z toho co předvedl v Dortmundu, tak je na co se opravdu těšit!

Další v pořadí byla Korsakoff a Nosferatu. Ale po tom co předvedl Dj Bike jsem neměl sil a šel jsem doplnit energii a osvěžit na přilehlé bary!

Syndicate

Když začínala formace The Supreme Team své živé vystoupení, tak se na hlavní stage hrnuly doslova davy lidí. Bylo vidět, že tato formace nenechá nikoho chladným a každý ji chce vidět. Tato formace se skládá z The Playah, Outblast, Evil Activities a Angerfist (Domácí posluchači tvrdšího žánru, co čtou tento článek budou mít šanci si Angerfista poslechnout za pár týdnů na pražském výstavišti v Letňanech, kde vystoupí 28. listopadu v rámci Imagination festivalu) Vystoupení začali skoro klasicky, oficiální hymnou Syndicate Outblast & Korsakoff - Hymn of Syndicate. Každý účastník z této formace si pustil nejeden vlastní track, takže dál bylo slyšet Evil Activities vs The Viper - Raw To The Floor, Outblast - Pride & Pain a nebo Angerfist - Knock Knock. Prostě směs toho nejlepšího co šlo od těch nejpovolanějších.

syndicate

Španělský Wasted Mind a ukrajinská Miss K8 předvedli „jejich klasické sety“. Klasické proto, protože jsem je letos slyšel už minimálně třikrát, a skoro pokaždé zahráli velmi podobné sety.

V závěru párty se předvedl Dyprax, které střídali Drokz vs. Partyraiser. Tito jmenovaní předvedly tvrdé, ale za to precizní a povedené sety. Zvláště poslední dvojice to valila v podstatně tvrdším stylu, než jsem na ně zvyklý. Ale bylo to hodně dobrý!
 

Konec dobrý, všechno dobrý. A i po páté jsem si po skončení párty mohl říct „Přežil jsem Syndicate!“ Zbývalo se jen setkat se zbytkem výpravy z Čech, která tentokráte dokázala naplnit jeden zájezdový autobus, a vyrazit na zpáteční cestu domů. Tímto bych chtěl všem účastníkům našeho třiceti-pěti místného zájezdového autobusu poděkovat za výbornou atmosféru jak při cestě tam, tak i zpět. Také bych rád vyzdvihl bezproblémový průběh zájezdu. Lidi díky VÁM!!!

Syndicate

Doufám, že se brzo potkáme na dalším pořádaném zájezdu. Do konce roku 2014 je plánovaná Vive La Frenchcore – Deux, 15 listopadu do holandského Zaandamu do klubu North Sea Venue, pokud by jste se rádi účastnili, tak už o tom přemýšlejte teď a dejte zavčas vědět – https://www.facebook.com/events/598811410236441

Vy co jste Syndicate nestihli tento rok, budete muset čekat celý rok na její další vydání, které proběhne 3. října 2015. Zkrácení čekání vám dozajista vyplní několik dalších zajímavých akcí. Mezi jednu z nich určitě bude patřit domácí Imagination festival, na kterém se představí za pár týdnů, tedy 28. listopadu, Angerfist, Noize Suppressors, Day-Már, The Sickest Squad, Lny Tnz, Zatox a nebo Noise Controllers za doprovodu Mc Tha Watcher. Neváhejte a přijďte! Tato domácí akce za to rozhodně bude stát!

Poslechněte si některé sety ze Syndicate:
Nosferatu: http://www37.zippyshare.com/v/51890562/file.html
The Supreme Team: http://www37.zippyshare.com/v/59998853/file.html
Wasted Mind: http://www37.zippyshare.com/v/20678102/file.html
Misk K8: http://www37.zippyshare.com/v/97069427/file.html

Fotografie s laskavým svolením Michaela Šuhajíka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYNDICATE

Sobota 4. 10. 2014
Vstup: předprodej 55,90 €
Vystupují:
The Supreme Team (Angerfist + Tha Playah + Outblast + Evil Activities) live, Korsakoff, Noize Supressor, Partyraiser vs Drokz, Miss K8, Nosferatu ,Dyprax, Catscan vs Predator, Wasted Mind, Thorax live, Negative Audio live ( evtl @ Hardtechno Area), I:Gor live (evtl @ Hardtechno Area), Bloodcage (evtl @ Hardtechno Area), Bodyshock, Mc Tha Watcher, Ran-D, Isaac, Radical Redemption, Crypsis, Act of Rage, Warface, Typhoon, X-Pander, Kold Konexion, Chain Reaction, BMG, Fatima Hajji, Minpren, Pappenheimer, Sutura, Andi Teller, Raphael Dincsoy, Madrid Raineri, Khaleesi, Amok, Mystery, A.Paul
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika