Brookes Brothers po dvou letech opět v Roxy

Brookes Brothers po dvou letech opět v Roxy

10. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejznámější drum&bassová bratrská dvojice Phil a Dan Brookesovi potěší v listopadu milovníky melodického drum&bassu. Po dvou letech se tato nerozlučná producentská a djská dvojka objeví v klubu Roxy. V současné době pracují na novém albu a během jejich pražského vystoupení ho na nás hodlají vyzkoušet.
Málokdo z nás nezná tuto úspěšnou producentskou dvojici, která míchá funky, soul, ale i disco s příjemnými drum&bassovými linkami. Nekompromisní dance-floorové trháky jako Tear You Down nebo Last Night z alba The Brookes Brothers z roku 2008 byly jen začátek kariéry, která v posledních dvou letech dosahuje vrcholu, o čemž svědčí i spolupráce s Dannym Byrdem pod Hospitalem (Get On It a Gold Rush) nebo remixy pro Nero (Must Be The Feeling) a Chase and Status (Let Me Go).
 

Od roku 2013 přešli od Breakbeat Kaos na label Viper Recordings, kde vydali pecku Carry Me On. V současné době pracují na novém albu, z něhož bychom první tracky měli slyšet právě 21. listopadu v Roxy. Celou noc bude doprovázet 3D video-mapping mezinárodní skupiny KinoCirkus.

Více informací na roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BROOKES BROTHERS

Pátek 21. 11. 2014
Vstup: od 150 Kč
Vystupují:
Brookes Brothers (UK), Trimer (Rough Tempo/UK), Twisted:Minds (sety.cz),Akira (let it roll), 2K & Sweg (shadowbox), Error, Micros & Pe:te, 2k, Sweg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika