Uto Karem na Stability v Sono Centru

Uto Karem na Stability v Sono Centru

13. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podzimní klubová sezóna již začala a Prigl Electronic Open Air společně s Sono Centrum Brno přispěje velkým dílem! Představujeme vám novou, první a jedinou techno a tech-house noc v Sono Centru, exkluzivní mejdan s názvem Stability.
STABILITY se bude od 18.10. pravidelně odehrávat v nejmodernějším klubu České Republiky v brněnském Sono Centru. Mezi žánry noci budou patřit v Brně velmi oblíbené techno a šlapavý tech-house. Exkluzivitu a modernost Sono Centra vždy doplní speciální projekce, výborné osvětlení a ozvučení, VIP balkóny a stylové dekorace.
 

Hlavním pilířem této noci ale každopádně bude kvalitní hudba! Právě proto se hned na prvním vydání přestaví techno velikán, pochvalovaný headliner PRIGLu 2013, italský DJ a výborný producent, UTO KAREM. Autor hitů jako Breaking, Raw Motion, Green Pulse nebo například také nejznámějšího a nejhranějšího remixu na Filterheadz - Sunshine, vlastník labelu Agile Records...a takto bychom mohli pokračovat dále… Ale co je opravdu podstatné je to, že Uto Karem nám při svém vystoupení v ČR vždy pořádně naložil a víme, že na STABILITY tomu nebude jinak. Uta podpoří klasická brněnská techno špička obohacena také o kus té pražské: ORBITH, DANNY BRIGHT, THIN & THICK a SUBGATE

Uto Karem Sono centrum

Nadupaný line up, exklusivní moderní prostory Sono Centra, perfektní videomappingové projekce, mohutný L-Acoustic sound a výborné osvětlení…Těchto pět faktorů, smyslů, a Vy jako ten šestý, vytvoří dozajista 18.10. v Sono Centru nezapomenutelnou atmosféru, která v Brně již dlouho nebyla!

Máte se opravdu na co těšit a my se těšíme na Vás! 18.10.2014 - STABILITY, to bude mejdan, na který se bude dlouho vzpomínat!

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/265340090322493/

Dodal: Duncan Grey, 7. Nebe
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STABILITY - UTO KAREM

Sobota 18. 10. 2014
Vstup: od 299 Kč
Vystupují:
UTO KAREM (IT), ORBITH, SUBGATE, DANNY BRIGHT, THIN & THICK (Duncan Grey & Andy Smitth)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika