Citadela s Ferry Corstenem zná svůj kompletní line-up

Citadela s Ferry Corstenem zná svůj kompletní line-up

17. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další vydání oblíbené party Citadela zná své datum, místo konání a nyní i kompletní line up. 13. února se opět rozezní Bobycentrum v duchu kvalitní elektronické hudby, kdy celému večeru bude kralovat legenda holandské taneční scény, fenomenální DJ, producent a miláček publika, který je jedním z nejoblíbenějších představitelů holandské elektronické a energické taneční hudby.
Tento 40ti letý rodák z Rotterdamu má za svoji 20ti letou kariéru na svém kontě několik desítek světových ocenění, namátkou - „nejlepší producent roku“ na Ericsson Music Awards, „nejlepší trancový DJ“ na Ibiza DJ Awards, pravidelně je hodnocen jako jeden z 10ti nejlepších DJů světa. V anketě DJ MAG již mnohokrát držel přední pozici do 10. místa oblíbenosti, mnohokrát obsadil 5. nebo 6. místo této oblíbené ankety. Po celém světě respektovaný DJ, producent a remixér jmen jako Duran Duran, Moby, Public Enemy či U2, je jednou z nejzásadnějších postav světové tranceové scény, který se zároveň podílel na utváření celé její podoby – pan FERRY CORSTEN!

Ferry Corsten

Za více než 20 let na taneční scéně si Ferry Corsten vybudoval velmi silnou pozici – díky obrovské oblibě u fanoušků, ale hlavně díky své neutuchající energii a práci, které se stále věnuje naplno. Za sebou má celou řadu vlastních producentských kousků, mnoho ko-produkcí, několik autorských alb, spolupracuje se známými zpěváky, skupinami a hudebníky (za zmínku pak stojí U2, The Killers, Faithless, Moby, nebo William Orbit), věnuje se charitativní činnosti a samozřejmě, vystupuje na všech zásadních světových eventech.

GIUSEPPE OTTAVIANI
Dalším z hvězdného zahraničního obsazení únorové Citadely bude opět velmi výrazná a známá postava taneční scény, která si za mnoho let svého neúnavného a cílevědomého působení na poli tranceové hudby získala srdce mnoha tisíců fanoušků po celém světě. Italský DJ a producent, známý z projektu NU NRG, kde působil společně s Andrea Ribecou a Giacomem Miccichém, se kterými ve svých počátcích vydával první tracky u respektovaného Paul van Dykova Vandit Records. Autor celé řady skvělých remixů, vlastních tracků a celkem tří alb se od roku 2005 věnuje také své sólové kariéře a je dodnes jedním z nejzásadnějších DJů tzv. „pure trance music – GIUSEPPE OTTAVIANI.

Třetí ze zahraničních hvězd Citadely pochází z Irska a právem se řadí mezi nejoblíbenější jména tech-tranceového nebe. DJ, který svou kariéru započal v roce 2000 se záhy vryl fanouškům do širšího povědomí díky pravidelnému vysílání svých show na rádiích Energy FM a Kiss FM. O několik málo let později vydává spolu s kamarádem Johnem O’Callaghanem svůj producentský debut Restricted Motion, který z něj dělá záhy ostře sledovanou postavu novodobé taneční scény. Svůj talent a nadšení tento DJ potvrdil i na budoucích vydaných deskách, kdy mu vychází i autorské tracky a remixy pro mnoho zvučných jmen. Na Citadele se představí neúnavný dříč, který si svým charismatickým vystupováním dokáže okamžitě získat publikum na svou stranu – BRYAN KEARNEY!

Celé obsazení pak doplní špička domácí taneční scény – majitel labelu Bohemian Records, autor celé řady skvělých tracků a ikona české elektronické hudby, Michael Burian. Nebude chybět ani první dáma a nejoblíbenější DJka České republiky, Lucca a duo Matamar.

Vstupenky na tuto událost exkluzivně nabízí předprodejní síť Ticketpro, a to od 499,- (vstupné se bude postupně zvyšovat, první vlna již VYPRODÁNA), 999,- za VIP po VIP GOLD s neomezenou konzumací za 2499,-.

Exkluzivní předprodej: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1406321-citadela-2015.html

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITADELA

Pátek 13. 2. 2015
Vstup: od 399 Kč v předprodeji
Vystupují:
FERRY CORSTEN (NL), GIUSEPPE OTTAVIANI LIVE (IT), BRYAN KEARNEY (IE), LUCCA (CZ), MICHAEL BURIAN (CZ), MATAMAR (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika