První jména Let it Roll Winter 2015

První jména Let it Roll Winter 2015

19. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Organizátoři oblíbené halové akce Let It Roll Winter oznámili, že letošní zimní edice bude na svých pódiích hostit dva významné hráče drum and bassové scény. Jednu z hlavních stagí obsadí legendární holandský projekt Noisia, který v Praze představí českou premiéru proslulé noci Noisia Invites.
Další stage bude patřit britskému vydavatelství Viper Recordings. Prvními headlinery se stala Noisia a Insideinfo. Dnes se k těmto jménům připojí další 4.

Noisia Invites

Na konci února, 27.2. 2015 do Prahy opět zavítá špička současné drum and bassové scény, která vystoupí v rámci zimní edice oblíbeného festivalu Let It Roll. Jedno z největších lákadel je rozhodně premiéra světoznámé noci holandského projektu Noisia, legendární Noisia Invites. Česká republika bude mít tak možnost zažít vůbec poprvé tuto legendární noc s jedinečným line upem plným světových DnB jmen.

Druhou hlavní stage Let It Roll Winter 2015 si vzal pod svá křídla respektovaný britský label Viper Recordings. V současné době patří mezi nejuznávanější drum and bassové leadry společně s Ram Records, Hospital Records, Shogun Audio a dalšími.

NOISIA INVITES
Společně s Noisií vystoupí na zimním Let It Rollu další známá neurofunková dvojce The Upbeats. Novozélandský projekt The Upbeats, to je dvojice Jeremy Glenn a Dylan Jones. Druhým zveřejněným headlinerem je experimentátor Rockwell. Tento extravagantní producent pochází z Velké Británie, má hudební vzdělání a rád dělá věci po svém. To všechno, dává dohromady neuvěřitelnou kombinaci kreativity, svérázu a přitažlivosti.

Viper Recordings

VIPER RECORDINGS
Na Viper Recordings stagi samozřejmě nemohou chybět majitelé tohoto liverpoolského labelu, legendární dvojce Matrix & Futurebound. Na Let It Rollu můžeme po dlouhé době přivítat zástupce čistě jump up drum and bassu, a to jednoho z nejpovolanějších na scéně Original Sina. Představitel britského vydavatelství Playaz se na drum and bass scéně pohybuje dlouho řadu let po boku jmen jako Hype, Hazard a mnoho dalších.

Vstupenky na Let It Roll Winter 2015 jsou stále v předprodeji sítě Ticketportal.cz za cenu 700 Kč + poplatky prodejce.

Souhrn zveřejněných účinkujících: Noisia, Matrix & Futurebound, The Upbeats, Original Sin, Rockwell, Insideinfo

Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz

Dodal: Ondřej Vrba, Beat Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LET IT ROLL WINTER

Pátek 27. 2. 2015
Vstup: od 800 Kč
Vystupují:
Suki, Dimension, DJ Marky, Matrix & Futurebound, The Prototypes, InsideInfo, Original Sin, Deadly Viperz, Bifidus Aktif & Halbax, Rido, Hybris, Phace, Rockwell, Gridlok, Noisia, Friction, The Upbeats, A-Cray
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika