Bon Finix k akci Big day

Bon Finix k akci Big day

29. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
V libereckém centrum Babylon se připravuje party s názvem Big Day a pořadatel při této příležitosti vyzpovídal Bon Finixe.
Ti, co tě znají vědí, že jsi z řecké části Kypru, ale proč jsi si vybral pro život zrovna ČR?
Pravě, že jsem na půl Kypřan a na půl Čech. Dokonce jsem se narodil v Praze. Ale od malička jsem žil mimo Čechy. Když jsem dokončil mou vojenskou službu na Kypru, přestěhoval jsem se do Čech hlavně, aby jsem studoval, ale taky aby jsem se dozveděl víc o mé druhé půlce, té české. Tady jsem se seznámil s taneční kulturou, která mě natolik zaujala, že jsem začal s hraním. Školu mám za sebou a teď se soustředím na DJing a na dalši aktivity, co mám okolo scény. Česká scéna má co nabídnout, a proto tu zůstávám. Na Kypru bych nemohl žit, protože pro DJe tam nejsou žadné příležitosti.

Hrál jsi někde na Kypru na větší party?
Na začátku mé DJské kariéry jsem zahrál na velké akci v mém městě Larnaca v klubu Memphis, kde jsem odstartoval party pro Nicka Warrena. Bylo to v létě 2002. Klub se rychle zaplnil, atmosféra byla vynikající a kvůli zpoždění Nicka jsem hrál o hodinu víc pro 1300 party people. Bylo to poprvé, co jsem hrál pro tolik lidí a bylo to něco neuvěřitelného! V tom stejném klubu (teď se jmenuje club Deep) zahraji dvakrát během letošního léta s DJ Sanem a pak s 100% ISIS.

Jaký vidíš rozdíl mezi party people tady u nás a na Kypru?
Řekl bych, že tady jsou party people více zkušenější a mají větší přehled nad elektronickou hudbou. To vyplývá z toho, že tady je scéna velká a ma širokou nabídku, zatímco na Kypru je výběr omezený a tak se lidé setkají jen s tím, co jim je nabídnuto pár prosazenými promotéry. Ale na party se umí skvěle bavit jak tam tak i tady.

bon finix

Co tvé sety? Připravuješ si něco předtím, než nastoupíš za gramce?
Podle stylu akce vybíram desky, které vezmu s sebou. Co přesně ale budu hrát, to se rozhoduji na místě podle situace, co mám před sebou – DJs hrající před a po mně a hlavně reakce lidí.

S kým se ti tady u nás hraje nejlépe?
Důležité není s kým hraji, ale pro koho hraji. Když se sejdou ti správní party people, kteří chodí na party se bavit a jsou otevření muzice, hraje se mi nejlépe.

Jak dlouho plánuješ, že zůstaneš v ČR?
Dokud se mi tady bude pořád líbit a budu tu spokojený.

Co Big Day - co očekáváš? Víme, že v Liberci už máš své fanoušky - chceš jim něco vzkázat?
Mám skvělé vzpomínky z akce „Lucca Tour“ v Babylonu. Pro mě nejlepší akce, na které jsem zatím zahrál tento rok. Doražte se stejně dobrou náladou jako minule a veřím, že Big Day se stane další akcí, na kterou budeme dlouho rádi vzpomínat.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

11. 07. 2006 | 16:55:48
+0 | -0
AHOJ ANDREASI NAPIS MI PROSIM JAKÝ JE TVŮJ VZTAH K JANĚ VRÁTNÉ?JE TO PRO TEBE JEN KAMARADKA NEBO BY JSI CHTĚL ABY BYLA I NĚCO VÍC? DÍKY MOC PAPA
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika