Paul Van Dyk v rozhovoru k Vandit Night

Paul Van Dyk v rozhovoru k Vandit Night

03. 12. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již za necelé dva týdny se v novém multifunkčním prostoru Forum Karlín uskuteční dlouho očekávaná a prestižní Vandit Night. S Paulem jsme si před jeho návštěvou Prahy popovídali o Vánocích a dalších zajímavých tématech.K akci navíc máme soutěž.
Ahoj Paule, je úžasné mít Tě v Praze tak nedlouho před Vánocemi. Jak se Ti v Praze líbí?
Nemohu říci nic, než jen samé hezké věci o Praze. Každá akce, kterou jsem zde odehrál jsem si náramně užil, byly úžasné!

Jaké máš plány na svou další zastávku v Praze? Zůstaneš v Praze déle, abys mohl nasát předvánoční atmosféru a podíval se třeba na vánoční trhy?
Přál bych si zůstat na pár dní, ale bohužel to není možné. Týden před Vandit Night v Praze jsem ve Spojených státech amerických a hned den po party ve Foru Karlín odjíždím do Sofie. Tentokrát tedy budu v Praze jen „na otočku“. I tak ale doufám, že budu mít dostatek času projít se alespoň po Karlově mostě a projít vánoční trhy před zvukovou zkouškou.

Paul Van Dyk

Jak letos oslavíš Vánoce ?
Stejně jako většinu let budu v Berlíně. Snažím se tam na Vánoce vracet. Když trávíte tolik dní a týdnů z roku na cestách, tak se rádi probouzíte 25. prosince ve své posteli.

Jaký nejlepší vánoční dárek jsi kdy dostal?
Pro mě ten největší dar, a naštěstí ho dostávám poslední léta pravidelně, je, že se na Štědrý den neprobouzím v hotelovém pokoji kdekoli na světě.

Paule, Ty máš 16. prosince narozeniny. Chystáš nějaký narozeninový warm up v Praze?
Určitě budu v narozeninové náladě a jak jsem řekl, každá party v Praze byla úžasná, což mou náladu dozajista ještě umocní.

Za svou kariéru jsi složil nespočet tracků a spolupracoval s celou řadou umělců. Když by sis měl pro příští track vybrat kohokoli, aby s Tebou spolupracoval, kdo by to byl?
Takových je opravdu mnoho. Budu trochu tajemný a brzy zjistíte proč. Pokud bych měl zvolit jednoho muzikanta pro spolupráci, tak by to byl... Počkejte si na to :)

Co říkáš na fakt, že mnoho DJů mění svůj styl a více či méně se otáčejí k trance hudbě zády?
Já myslím, že každý DJ by měl být svobodný v tom, co dělá. Každý by měl skládat a hrát hudbu, která je pro něj v tom okamžiku ta správná a osudová.

Před nedávnem jsme oslavili 25 let svobody v Evropě, 25 let od konce komunistické nadvlády. Ty jsi vyrůstal ve východním Německu a před 5 lety jsi hrál u Braniborské brány. Co bys chtěl vzkázat těm, kteří již nezažili ony těžké časy?
Osobní svoboda, do které samozřejmě řadím i tu hudební a uměleckou, je pro mě vším. To z velké části pramení z toho, že jsem část svého života prožil za Berlínskou zdí. Proto bych si přál, aby každý, bez ohledu na to, kdo je nebo kde žije, byl svobodný a mohl se sám za sebe rozhodovat. Svoboda by měla být základním lidským právem, což bohužel v mnoha částech světa není. Musíme na tom ještě pracovat.

Poslední otázka Paule, můžeme od Tebe očekávat nějaký nový release v nejbližší době?
Ano můžete a myslím, že to předčí vaše očekávání.

Předprodej v síti TIcketpro:
http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/1351321-vandit-night.html

Nejnovější informace najdete přůběžně na facebooku:
http://bit.ly/vanditnightfacebook

Dodal: Zdeněk Masopust, BTL Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VANDIT NIGHT

Pátek 12. 12. 2014
Vstup: od 590 Kč v předprodeji
Vystupují:
PAUL VAN DYK (DE), BEN NICKY (UK), JORDAN SUCKLEY (UK), MAARTEN DE JONG (NL), STEFAN DABRUCK (DE),WOODY VAN EYDEN (NL), MICHAEL BURIAN, THOMAS COASTLINE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika