Dj Tráva oslaví v Roxy 50. narozeniny

Dj Tráva oslaví v Roxy 50. narozeniny

02. 01. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kulaté jubileum oslaví letos v lednu bezesporu nejpopulárnější domácí dj devadesátých let. Oslava bude průřezem Trávovy dosavadní tvorby a chybět samozřejmě nebudou ani hosté za mixážním pultem.
Jako start své profesionální kariéry sám Tráva udává rok 1995. Tehdy si zřídil živnostenský list a stal se rezidentem legendárního klubu Bunkr. V následujícím roce přesunul své aktivity právě do Roxy, kde hrál na kultovní noci Shake a rozjel vlastní párty nazvanou Mix. Již v tu dobu bylo dj Tráva jméno, za kterým lidé cestovali po celé České republice. Mix byl v roce 2000 vyhodnocen za nejlepší párty roku a velké popularitě se těšily i stejnojmenné kompilace přikládané k časopisu Tripmag. Produkci i hraní se věnuje dodnes.
 

Jedním z hlavních gratulantů bude Martin Eyerer - německý dj, producent, majitel labelu Kling Klong a spoluzakladatel berlínských Riverside Studios.

A co dále v Roxy určitě nepřehlédnout?
Se začátkem roku startují i pravidelné pondělní večírky zdarma Free Mondays, koncem měsíce je tu Chris Sadler a nejdéle fungující domácí klubová akce Climax.

10. 2. Dj Shadow, Cut Chemist
Legendy světového djingu Dj Shadow & Cut Chemist vystoupí poprvé v České republice společně na jednom pódiu. 10. února v pražském klubu Roxy předvedou unikátní only-vinyl set z vinylové sbírky ikony newyorské scény Afriky Bamabaty.

13. 2. Scuba
Přijíždí Moby-Dick elektronické scény, resident klubu Berghain a průkopník, kterého chtěli mnozí dostihnout, ale nepodařilo se. Paul Rose, známý světu jako Scuba, vystoupí 13. 2. v Roxy. Už není třeba smutnit nad jeho zrušeným říjnovým vystoupením po boku Maceo Plexe.

SOUTĚŽ

O co hrajeme: 2 x 2 vstupy

Otázka: Jaký label založil britský dj Scuba?

Váš tip:
Ninja Tunes
Hotflush Recordings
Scat Records
Jméno:


Příjmení:


Email:

 



26. 2. Yann Tiersen
 

Náplast pro fanoušky za zrušený zářijový koncert francouzského hudebního mága je tady! Avantgardní umělec, multiinstrumentalista a pódiový virtuóz Yann Tiersen se po více než 3 letech představí pražskému publiku.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ TRÁVA 50 LET

Pátek 30. 1. 2015
Vstup: 150 - 250 Kč
Vystupují:
TRÁVA & RISTO, MARTIN EYERER (Kling Klong/Ger), RAIDEM
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
DJ TRÁVA 50 LET, 30. 1. Roxy Praha
2 x 2 vstupy + CD Alive The City
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika