Claptone, užijte si svobodu anonymity

Claptone, užijte si svobodu anonymity

16. 01. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Myslíte si, že už vás na housové scéně nemůže nic překvapit? 20. února se připravte na ojedinělé hudební zjevení, které se ukrývá pod zlatou ptačí maskou. Přijíždí totiž Claptone. Přijďte do Roxy poodkrýt jeho tajemství.
Hvězda berlínského labelu Exploited je obklopena závojem tajemna. Mluví za ni ale ojedinělá hudební směs deep-housu s citem pro funky a melodii. Zvuk, který Claptone už více jak dva roky utváří je příjemným oživením na poli taneční hudby, zejména pokud milujete vibrace vyvěrající přímo z útrob berlínských klubů. Je úkazem, který rozpaluje deep-housem parket jako nikdo jiný a nejlépe je mu ukrytému v mlze kouřových efektů.
 

V roce 2012 zasáhl Beatport a RA jeho hit „Cream“, rok na to už si zahrál na více než 200 akcích ve 130 městech. Pozici skvělého producenta si obhájil se songy „No Eyes“ nebo „Wrong“ ale také povedenými remixy Pet Shop Boys a George Morela ale i netanečních kapel jako Klaxons nebo Metronomy, což jen dokazuje jeho schopnost usadit na taneční parket úplně všechno. A určitě o něm ještě hodně uslyšíme, protože nepřestává polevovat s vydáváním nových věcí. Jeho vlastní pojetí berlínského zvuku je něčím, na co jsme na housové scéně dlouho čekali.

 Claptone

Claptone má prostě vše promyšleno tak, aby parket explodoval a po každém vystoupení za sebou zanechává fanoušky uhranuté jeho kouzlem. A jaká je Claptonova rada pro skvělou party? “Nasaďte si svoje masky, reálné nebo vymyšlené, a užijte si svobodu anonymity.”

Dodal: Tereza Pálková, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLAPTONE

Pátek 20. 2. 2015
Vstup: od 220 Kč v předprodeji
Vystupují:
CLAPTONE (DE), Eddie Mur (nightphunk), Fatty M (Roxy Prague), Lumiere, Tomics, Cubik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika