FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hlavní stage festivalu Hard Shock 2015

Hlavní stage festivalu Hard Shock 2015
16. 01. 2015   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
High Energy od teď každý týden, po dobu pěti následujících týdnů, bude oznamovat line-up na jednotlivých stage. Tento týden se zaměřila na Main stage. Pojďte se společně s námi podívat, jaká jména si připravila na letošní Hardshock Festival.
High Energy využije Hardshock festivalu ke shromáždění několika tisíc milovníků Hardcore z celého světa. Pro návštěvníky bude připraven neuvěřitelný mezinárodní line-up, 5 různých oblastí a v neposlední řadě krásné rekreační jezero na okraji města Zwolle. Žádné předsudky; jen čistý Hardcore v každém směru, tvaru a formě! Skalní příznivci a nadšenci tohoto festivalu přesně vědí o čem je řeč. Samozřejmě také dobře vědí, že by si tento festival neměli nechat ujít. Nečekejte déle než je nutné, a kupte si vstupenku už teď na www.hardshockfestival.com!

Zmeškali jste oznámení první várky umělců? Podívejte se na ni!
N-Vitral vs. Ophidian
LIVE: Art of Fighters
Dr. Peacock
Manu le Malin vs. Daisy
LIVE: Marc Acardipane
Promo vs. Catscan
Armageddon Project
Akira vs. Drokz
Switch Technique

Organizátoři budou uvolňovat informace o stageích a s tím související line-up každý týden po následujících 5 týdnů. Tento týden je o hlavním pódiu.


HardShock festival 2013
Podívejte se na fotky z festivalu Hardshock.

Main Stage Line-up
Main Stage je na Hardshock festivalu centrem všeho dění. Doslova všechno je možné, což je patrné i z line-upu. Můžete zcela ztratit hlavu během exkluzivního živého vystoupení Art of Fighters nebo Neophyte. Potom si můžete vychutnat sety N-Vitral vs Ophidian a The Empire vs D-Passion, a nebo se rovnou odpálit z bot od The Outside Agency nebo italského DJ duo The Sickest Squad. Podívejte se na kompletní Main Stage line-up v abecedním pořadí.

Amnesys
LIVE: Art of Fighters
Destructive Tendencies
N-Vitral vs Ophidian
LIVE: Neophyte
Nosferatu
Pandorum
Terminal & Vavaculo
Tha Playah
The Empire vs D-Passion
The Outside Agency
The Sickest Squad
Tieum
Moderuje MC Ruffian

Hardshock Festival bude mít 5 stage, s více než 80 mezinárodními umělci. Příští pondělí budou oznámeny informace o Industrial Area. První jména jsou známé - Armageddon Project a velmi exkluzivní battle mezi Manu le Malin a Daisy!

Early Bird lístky byly v minulém roce vyprodány během neuvěřitelných 48 hodin! Regular vstupenky jsou v prodeji na stránkách www.hardshockfestival.com, a stojí € 44, 50 (bez poplatku). Minimální věk pro návštěvu Hardshock festivalu je 16let. Pokud budete chtít být každý den informováni, tak byste měli sledovat webové stránky Hardshock festivalu, Facebook a nebo Twitter.

HARDSHOCK (NL)

Sobota 18. 4. 2015
€39.50 + poplatky
Vystupují:
Art of Fighters, N-Vitral, Ophidian, Manu le Malin, Daisy, Armageddon Project, Marc Acardipane, Catscan, Promo, Akira, Drokz, Dr. Peacock, Switch Technique, Amnesys, LIVE: Art of Fighters, Destructive Tendencies, N-Vitral vs Ophidian, LIVE: Neophyte, Nosferatu, Pandorum, Terminal & Vavaculo, Tha Playah, The Empire vs D-Passion, The Outside Agency, The Sickest Squad, Tieum, Moderuje MC Ruffian, Armageddon Project, Chrono, Densha Crisis, DJIPE, Manu le Malin vs. Daisy, LIVE Negative Audio, Rude Awakening, Stormtrooper vs. The Speed Freak, Suburbass, Synapse vs. Lunatic, Tripped, Wavolizer, Dr. Peacock, Akira vs. Drokz, LIVE: Marc Acardipane, Promo vs. Catscan, Switch Technique a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |