Nová techno akce Beef Records Ana.Lock

Nová techno akce Beef Records Ana.Lock

16. 01. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 17. ledna se v pražském klubu Cross odehraje první díl nové noci Ana.Lock, kterou mají na starosti lidi z dobře známého labelu Beef Records.
I když už má tato parta pod svými křídly úspěšné taneční akce BE AT: a KOM!KS, nebojí se vkročit do nového roku s dalším konceptem. Slibuje techno a house pro fajnšmekry, jak jinak.

Po té, co zveřejnil na konci loňského roku britský deník Guardian svůj žebříček nejlepších evropských klubů, zná už pražský Cross asi opravdu každý party fanoušek napříč globální scénou. Velké úspěchy na světové úrovni má za sebou ale i label BEEF Records a tak bylo jen otázkou času, kdy spojí tihle sběratelé úspěchů své síly.

SLG

Nová klubovka ANA.LOCK se ponese na vlnách techno a house music. Nenabídne jména z Beatport charts, ani hity letošní sezóny, ale pouze svěží vítr od interpretů, kteří skutečně stojí za pozornost. Hned první díl nasazuje laťku pěkně vysoko – pražskému publiku se představí polští Kuba Sojka a SLG, kteří zahrají live ze svých mašinek. Před a po nich to rozjedou pražští DJové Schwa, Fatty M a Ark. Celý večer zahájí ve 21:00 koncert elektronické kapely Soul Science, za kterou stojí mj. Roman Rai.

Kuba Sojka se do Prahy vrací už podruhé. Jeho žánrový rozsah od ambientu po syrové klubové techno, který ale nikdy nepostrádá melodičnost, mají i čeští posluchači velice rádi. Vedle produkování skladeb kolaboruje Kuba Sojka v Polsku se značkou Ableton; společně pořádají workshopy a jam sessions pro veřejnost.
 

Lukasz Seliga aka SLG se vypracoval hlavně během spolupráce s labelem Pets Recording, kterému vládnou slavní Catz'n'Dogz (vystoupili loni na první akci KOM!KS). Nejenže se jeho hudba dostala k více posluchačům, ale v té době prošel důležitou změnou i jeho zvuk - monotónní minimal techno vystřídala mnohem zábavnější a pestřejší hudba s prvky detroit techna.
 

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/597719477041190/

Dodal: Ivana Marcinova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ANA.LOCK

Sobota 17. 1. 2015
Vstup: 90 - 150 Kč
Vystupují:
KUBA SOJKA LIVE (PL), SLG LIVE (PL), Dj SCHWA, FATTY M, ARK, THE SOUL SCIENCE (Live band - start 9PM), MIM, PSYRIX, CEJN
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ANA.LOCK, 17. 1 Cross Praha
2 vstupy, CD od Beef records a balíček od Club Mate (vyzvednutí na místě)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika