Digitalism potvrzeni na duben do Roxy

Digitalism potvrzeni na duben do Roxy

28. 01. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pamatujete období, kdy všechny taneční parkety ovládaly Nu Rave rytmy? Justice a Simian Mobil Disco měl v mp3 přehrávači každý. Nebylo vyšší mety než vydávat pod labely Ed Banger a Kitsuné. A právě v tu nejlepší vhodnou dobu vstoupilo do hry německé duo Digitalism.
Svým debutovým albem „Idealism“ v roce 2007 nakopli Jens Moelle a Ismali Tufecki house-rockový hybrid onálepkovaný žánry Nu Rave a blog house do úplně nových rozměrů. Jejich hlučný (ale ne zas tak hlučný) a úderný (ale ne zas tak úderný) electro house se stal hnacím motorem indie taneční hudby po celém světě.

Digitalism

Nakolik nové je jejich pojetí nu-ravevové cesty ukázal už jejich první release songu "Seven Nation Army" od White Stripes. Následovalo úspěšné album „Idealism“, které vydali pod labelem Kitsuné. Na kontě mají od té doby dvě alba, sérii mixů a v roce 2012 i DJ Kicks. Hymnami tanečních parketů se staly songy Pogo, Circles nebo Miami. Jako DJs si vytesali vlastní zvuk tvořený sety, které kombinují house a techno.
 

Jejich nejnovější vize jsou cítit v tracku Wolves, ve kterém hostuje Youngblood Hawke. Zaděláno je na další materiál a posun k dalším metám elektronické hudby je v něm dost patrný. Dynamiku si Digitalism prostě nenechají vzít a dvakrát do stejné řeky určitě nevstupují. V ROXY tedy nečekejte v čase zakonzervovaný dj set ale hodiny precizně vybrané hudby, která se prolíná napříč žánry a v srdci pořád skrývá jádro značky Digitalism.

Digitalism

Vypůjčíme si slova jejich písně "Home Zone", protože "u nás doma budeme mít tu největší party".

FB událost: https://www.facebook.com/events/860987773965451/

Dodal: Tereza Pálková, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DIGITALISM

Pátek 17. 4. 2015
Vstup: od 300 Kč + poplatky
Vystupují:
DIGITALISM dj set(de), Dan Cooley & Josef Sedlon, Duff Substance-D, Airto
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika