Line up na 20 let Masters of Hardcore

Line up na 20 let Masters of Hardcore

04. 02. 2015  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Ještě v minulém roce jsme vás informovali o párty Masters of Hardcore - 20 years of rebellion, která se uskuteční 28. března v komplexu Brabanthallen v holandském městě Den Bosch. V minulých dnech pořádající agentura Art Of Dance zveřejnila kompletní line-up. Na šesti pódiích se tentokráte představí skoro 90 umělců.
Lístky jsou v prodeji již od minulého roku. V první den prodeje, jsem poprvé zaregistroval pád serveru a několika minutovou frontu na nákup lístků, a proto se ani nedivím, že po vteřině bylo beznadějně vyprodáno prvních 500 lístků. Tato první vlna měla jako vždy výhodu automatického VIP bonusu (VIP vstup, speciální VIP tričko a samozřejmě vstup na VIP-plošinu).  Ještě k tomu prvních 20 šťastlivců obdrželo doživotní vstup zdarma na akce Masters of Hardcore. Ještě k tomu všemu o necelý měsíc později byly vyprodány všechny VIP vstupenky. Prodej na letošní Masters of Hardcore jde podle mě za poslední 4 roky, co tuto událost sleduji, nejlépe.

Tak jako každý rok, tak i tento se můžete těšit na 6 pódií - Masters Of Hardcore, Masters Of Raw, Masters Of Industrial, Masters Of Classics, Masters Of Frenchcore a Masters Of Terror. Stejně jako loni, tak i letos bude chybět stage pro nové talenty na scéně hardcoru a opět se objeví raw stage.

Informace k předprodeji a další novinky k této události najdete na webových stránkách http://www.20yearsofrebellion.com

Přečtěte si, jak to vypadalo při mé poslední návštěvě na MoH.
 

Lístky na letošní Masters of Hardcore jsou stále v prodeji. Zakoupíte je za 64,70 € včetně poplatků.

Masters Of Hardcore
Bodyshock, DaY-már, Destructive Tendencies, Dyprax, Javi Boss, Korsakoff, Mad Dog, Miss K8, Nosferatu, Partyraiser, Re-Style, State of Emergency, Thorax, Triax, Wasted Mind Live: Dirty Bastards, Neophyte, Noize Suppressor, The Supreme Team
MC: Jeff, Tha Watcher

Masters Of Raw
Act of Rage, Adaro, B-Front, Digital Punk, Frequencerz, Hardcraft, Khaleesi, Ran-D, Titan, Typhoon, Warface, Zyprus,
Live: Minus Militia, Outbreak
MC: Nolz

Masters Of Industrial
Bloodcage, Counterfeit, Dither, Dr. Peacock, Lowroller, Negative A, Ophidian, The Outside Agency, The Sickest Squad, Thrasher, Tieum, Unexist
Live: N-Vitral
MC: Dart

Masters Of Classics
Base Alert, Bass-D & King Matthew, Buzz Fuzz, Dana, Darkraver, Headbanger, Paul Elstak, Predator, Promo, Vince
Live: J.D.A., Menace II Society, Rotterdam Terror Corps
MC: Syco

Masters Of Frenchcore
Adrenokrome, Brutal Jesters, Johnny Napalm, Marcus Decks, Randy, Repix
Live: Bit Reactors Hungry Beats, The Braindrillerz
MC: No-iD

Masters Of Terror
Apathy, Danny Ovington, Drokz, Explicit, Mithridate, Paranoizer, SRB
Live: Akira, Deterrent Man, Noisekick, The Destroyer, Animal Tag

Pokud i vy chcete být součástí 20.000 davu a podílet se na „Světové jedničce mezi tanečními událostmi v hardcoru“, tak právě vám jsou určeny další řádky!

Společná výprava na Masters of Hardcore 2015
Již podruhé se na tento event z České republiky, konkrétně z Prahy z hlavního nádraží vypravuje zájezdový autobus. V současné době je pro velký zájem kapacita zájezdu navýšena na 63 cestujících. K dispozici jsou poslední 3 volná místa. V případě zájmu prosím navštivte skupinu Společná výprava na Masters of Hardcore 2015, kde se dozvíte více informací. Anebo se obraťte přímo na organizátora zájezdu honzin@poslouchej.net. Cena zájezdu je stanovena na 3.315 Kč. Cena zahrnuje lístek na akci a dopravu klimatizovaným autobusem s WC z Prahy Hlavního nádraží do Den Bosch a zpět.

Pozor! Stejně jako loni, tak i letos jsou přichystány podcasty k události Masters of Hardcore

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MASTERS OF HARDCORE 2015 - 20 YEARS OF REBELLION

Sobota 28. 3. 2015
Vstup: 64,70 € včetně poplatků 
Vystupují:
Bodyshock, DaY-már, Destructive Tendencies, Dyprax, Javi Boss, Korsakoff, Mad Dog, Miss K8, Nosferatu, Partyraiser, Re-Style, State of Emergency, Thorax, Triax, Wasted Mind , Live: Dirty Bastards, Neophyte, Noize Suppressor, The Supreme Team, MC: Jeff, Tha Watcher, Act of Rage, Adaro, B-Front, Digital Punk, Frequencerz, Hardcraft, Khaleesi, Ran-D, Titan, Typhoon, Warface, Zyprus, , Live: Minus Militia, Outbreak, MC: Nolz, Bloodcage, Counterfeit, Dither, Dr. Peacock, Lowroller, Negative A, Ophidian, The Outside Agency, The Sickest Squad, Thrasher, Tieum, Unexist , Live: N-Vitral, MC: Dart, Base Alert, Bass-D & King Matthew, Buzz Fuzz, Dana, Darkraver, Headbanger, Paul Elstak, Predator, Promo, Vince, Live: J.D.A., Menace II Society, Rotterdam Terror Corps, MC: Syco, Adrenokrome, Brutal Jesters, Johnny Napalm, Marcus Decks, Randy, Repix, Live: Bit Reactors Hungry Beats, The Braindrillerz , MC: No-iD, Apathy, Danny Ovington, Drokz, Explicit, Mithridate, Paranoizer, SRB, Live: Akira, Deterrent Man, Noisekick, The Destroyer, Animal Tag
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika