Apokalypsa Gold Edition očima Kachabushy

Apokalypsa Gold Edition očima Kachabushy

09. 07. 2006  |  Autor: kachabusha  |  Komentáře (0)
Po reportáži ze zlatého vydání Apokalypsy od Jervina, jsme připravili ještě jeden náhled na tento 20. díl očima věrné technařky z Prahy, Kachabushy.
Další díl Apokalypsy, tentokrát s názvem Gold Edition již máme za sebou. V pátek 30. června 2006 Boby Centrum opět ožilo v rytmu techna a hard techna. Díky tomu, že se Apokalypsa spojila s Imperiem, tak si může dovolit vozit do České republiky čím dál tím více kvalitních DJ´s a to je určitě moc dobře. Pro Gold Edition byl hlavním lákadlem světoznámý 38-letý DJ, mistr mixu a efektů, uznávaný a producent a remixér, synovec známého spisovatele a cestovatele Artura C. Clarka - „pan DJ“ Dave Clark.

apokalypsa

Ale začněme od začátku. Apokalypsa začínala v 19:00, kdy to rozjížděl BB MIKE, následovaný Paul Hawkem a Míšou Salačovou. Ty jsem bohužel nestihla. Na vystoupení hlavní hvězdy večera začali tanečníky parádně rozjíždět a připravovat nejprve TOKY vs.BOSS a dost tvrdý rychlý rytmus předvedl i další v pořadí VALENTINO KANZYANI. Všichni očekávali, že následovat bude DAVE CLARK, ale bohužel, co se nestalo, namísto Dava se objevil JERRY. Nikdo v tu chvíli netušil co se děje, proč nehraje Dave Clark.

Prvotní překvapení a otazníky v hlavách návštěvníků, ale brzy zmizely. Jerry to rozjel naprosto parádně. Velmi kvalitní set, plný rytmického a dle mého zdání pozitivně nabitého techna, který mne opravdu velmi pozitivně a tanečně naladil. Myslím, že někdy kolem druhé hodiny ranní se Clark objevil. Hurrrráááá. Odvedl skvělou práci, hrál velmi zajímavý, technicky velmi vydařený set, plný různorodých pasáží. Ale sama za sebe přiznávám, že jsem čekala více, nebo lépe řečeno trochu něco jiného. Pro tancování mi jeho set nepřišel úplně nejvhodněji zvolený, což jsem zaslechla od více dalších návštěvníků. Ale rozhodně doporučuji, stáhnout si ho z oficiálních stránek Apokalypsy, kde slibují, že nabídnou všechny sety z hlavního pódia, tedy SHLEHA STAGE. Stojí to za to. Žezlo převzal TOBIAS LÜKE alias O.B.I., který si to fakt slušně dával za gramofony a hrál též na výbornou. O dalších DJ´s bohužel nemohu referovat, na ty mi již nestačily síly.

V La Grotte jste se mohli nechat unášet tóny trance a progressive na Oxy Impulsive Stage. Po pravdě nemohu žádného z DJ´s, kteří zde vystoupili hodnotit, byla jsem se tam jen tak na půl hodinky podívat, jelikož považuji Apokalypsu za výjimečnou a lákavou především díky interpretům na hlavní stage, tedy se všem příznivcům líbivých a jemných tonů omlouvám. Rozhodně ale mohu říci, že zde vládla příjemná atmosféra, na parketě se vlnilo spousty párů i jednotlivců. Některé taneční kreace připomínali téměř Dirty Dancing, pěkný pohled.

Co se týká osvětlení, tak mne ničím příliš nezaujalo, možná jen nápadem, že dva postranní zelené lasery byly namířené přímo na symboly SHLEHA, tudíž to v celku působilo zajímavě, ale to je asi tak vše, je mi líto. Naproti tomu se mi líbila projekce, která byla nad hlavní stage a též to, že na ní byla vždy informace, který DJ zrovna začíná hrát, což považuji za velmi užitečné.

Vzhledem k teplému počasí naštěstí nebylo třeba využít šatny, takže jsme se pro tentokrát vyhnuly obvyklým frontám.

Na místě jste si mohli vybrat a nakoupit jak žádané světelné ozdoby a doplňky, oblečení a doplňky z techno shopu a také vinyly. Na své si rozhodně přišli všichni.

Oficiální konec byl ohlášen na osmou hodinu ranní a dle referencí kamarádů se tak i stalo, ale já osobně jsem toho již nebyla účastna. Boby Centrum jsem opouštěla kolem páté hodiny ranní. V okolí Boby Centra byla jako vždy velká koncentrace mužů zákona,ale tím, že 1. červenec 2006 byl prvním dnem, kdy začal platit nový silniční zákon a bodový systém, tak jich bylo ještě více, než jsem čekala. Nepřekvapilo mne, že mne zastavili a kontrolovali, nechali dýchat, ale co mne stoprocentně překvapilo, že ve chvíli, kdy jsem se soustředila na dechovou zkoušku si mne začal fotit nějaký fotograf, který se tam zčistajasna objevil…a když jsem se udiveně začala ptát, co to je tohle, co si mě tu fotíte, tak páni policajti jen tak flegmaticky zareagovali, že to jde mimo ně, že pan fotograf k nim nepatří, ani na můj opakovaný dotaz jsem se bohužel nedozvěděla o koho jde a za jakým účelem fotí. Dle mého názoru to je omezování osobní svobody a mám pocit, že není správné, aby si kdokoli mohl kohokoli fotit, kdy se mu zachce a tím spíše ve chvílích policejní kontroly. To bychom se za chvíli mohli dočkat toho, že si nás jen tak někdo bude fotit při lékařských prohlídkách. Nevím jaký na to máte vy názor…pokud se o něj budete chtít podělit, budu ráda.

Co říci závěrem? Apokalypsa Gold Edition byla skvělá úžasná párty, s velmi příjemnou atmosférou a dobrou organizací. Dík patří především organizátorům, ale i účastníkům samotným. Nezbývá než říci…uvidíme se 17. listopadu 2006 v Brně v Boby centru, na tento den je plánován další díl Apokalypsy.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika