Důvody proč nezmeškat dnešní Scuba a Boddika v Roxy

Důvody proč nezmeškat dnešní Scuba a Boddika v Roxy

13. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už dnes si vychutnáme Berlin vs. London sound. Přijíždí resident klubu Berghain Scuba a podpoří ho parťák Joye Orbisona a mistr temnější strany beatu Boddika.
Djs dMIT.RY, Vidras a Fatty M nám sdělil pár důvodů, proč byste si páteční absenci v ROXY ještě dlouho vyčítali. Níže sledujte i line up a cenu vstupenek na místě.

Vidras
Nemusíš být deep-down znalec elektronický hudby, abys věděl, že jak Scuba tak i Boddika vždy byly key-figures UK zvuku. Hotflush, Nonplus, Instra:mental, Sub:stance…

Oba dva byli vždy tak trochu nad tím vším, o krok napřed, producenti s velkým P. Když byly UK kluby dominovány dnb pleskanicí, Boddika v rámci Instra:mental skládal top-grade autonomic; když dubstep chytal brostep manýry, Scuba v Berghainu vzdělával kontinentální Evropu o tom co je real.

Na supportu je mimo jiné fajn kluk Vidras.

Oblíbený track:

Fatty M
Ke Scubovi jsem se dostal kolem roku 2011, kdy mne jeden z mých nej přátel a studio partner dj Matoa řekl "Checkuj tohodle typa, dvakrát jsem s ním hrál na nakejch dubstep mejdanech a teď dělá rovný beats. Jelikož jsem dubstep nejel, tak jsem nevěděl, co je za modlu v tomhle žánru. Ale poslechl jsem tracky jako Lights Out a prostě mne to chňaplo. Jinak jeho Label Hotflush zrovna teď fakt maká a tracky jako Recondite - Caldera, DRGN2 je pro mne zvuk, kterej teď hraju a fakt mne baví. Poslechněte jeho set z BPM festivalu v Mexiku teď v lednu a pochopíte, že TECHNO není jen Brno na 140 BPM. Pro mne to je právej DUB jak má bejt!

Producent, který má fakt odpich. Je to perverzni laskomina. Originalni zvuk a osobitost! Best tracky od něj: Mercy a Fate, ktery delal s Joy Orbisnem-- likvidace vrchol konecna.
 
 

Scuba live at The BPM Festival, Mexico 2015-01-16 by Core News Uploads on Mixcloud

 

dMIT.RY
Ti, kteří si Boddiku nechali ujít před pár lety na Shotgun festivalu, kde zahrál parádní set, to teď můžou napravit. Od té doby jeho jméno ještě o kousek výš. Čeká nás spousta exkluzivního nevydaného materiálu, ať už jeho nebo cizí promáče, který už možná nikdy neuslyšíte.

I Scubu jsem měl možnost vidět před pár roky v bratislavském Nu Spritu. Tenkrát to bylo ještě v mezidobí, kdy opouštěl vody dubstepu, ale jeho tech/house zvuk jim byl stále ještě dost nasáklý. Uplynulo pár let a já jsem zvědavej, co předvede tentokrát.

Hlavně by si to neměl nechat ujít nikdo, kdo není zaseklý na 20let starém kolotoči a zajímá ho, jak se klubová taneční hudba na pomezí house, techna a bass music postupem času mění. A zrovna tito dva pánové májí s těmito mutacemi hodně společného.

Oblíbený track:


Facebook událost: http://bit.ly/SCUBAROXY

Dodal: Daniela Bacho, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SCUBA

Pátek 13. 2. 2015
Vstup: od 250 Kč
Vystupují:
SCUBA (Hotflush/UK), BODDIKA (Nonplus/UK), dMIT.RY (Neo Violence), Vidras (Beats.PM), Fatty M (Roxy Prague) 2nd stage: Yannick, Rescue
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika