Dusky přivezou čerstvý londýnský sound

Dusky přivezou čerstvý londýnský sound

17. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připravte se na vlnu atmosférického housu smíchaného se zvuky bass music a techna vytrhnutých přímo z jádra taneční hudby. S titulem nejlepší britští producenti roku 2013 (DJ Mag) přiváží Dusky do Roxy 22. května současný UK sound.
V roce 2011 založili Alfie Granger-Howell a Nick Harriman v Londýně projekt s názvem Dusky. Od té doby jim jejich rozmanitá hudební produkce zajistila místo v tracklistech Peta Tonga, Maya Jane Coles, Boddiky nebo Laurenta Garniera. Nedělá jim problém dostat se od skládání melodických motivů prokládaných pianem k údernému housu a epickým techno rytmům. Jejich první velkou díru do hudebního světa prorazili už v roce 2012 se songem „Flo Jam“. Silné basové riffy hitu „Careless“, musely v roce 2013 zasáhnout uši všech clubberů.
 

Vydávali pod labely jako Anjunadeep, Simple Records, Dogmatic Records nebo Aus Music. Tvůrčí osamostatnění jim přineslo založení jejich vlastního labelu 17 Steps v roce 2014, kde vyšlo zatím poslední EP „Love Taking Over“. Jejich releasy už čtyři roky ukazují, že tyhle talenty rozhodně nesmíme pouštět z očí. Každým krokem se posunují o kus dál a na scénu přináší vždy nový zvuk. Doma jsou v londýnském Fabricu nebo berlínském Panorama Baru a jsou rezidenty klubovky We Love…Sundays at Space na Ibize.

Pokud milujete house s příchutí garage a DnB přijdete si na své. Nechte se ovlivnit jejich vlastním pohledem na to, jak by to mělo na parketu vypadat. Slibujeme, že nebudete litovat.

Více informací na roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DUSKY

Pátek 22. 5. 2015
Vstup: od 300 Kč
Vystupují:
DUSKY (UK), Fatty M, Eddie Mur, Thomas Tesla 2nd stage: Tomics, Beee Beee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika