Colours of Ostrava Warm-up

Colours of Ostrava Warm-up

10. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořadatelé festivalu připravili na 12. 7. v ostravském klubu Boomerang Colours Warm-up. Program začně dokumentárním filmem o Colours of Ostrava 2005 a bude pokračovat koncertem kapely Evolution Deja Vu.
Po jejich vystoupení si mohou dát návštěvníci první ochutnávku z programu letošních Colours při videoklipech zahraničních umělců počínaje Salifem Keitou a The Frames konče. Vstup je na celý „zahřívací“ program zdarma.

Navíc od 17.00 do 24.00 si mohou návštěvníci zakoupit čtyřdenní permanentky na festival za velmi výhodnou cenu - ke dvěma zakoupeným vstupenkám obdrží třetí zdarma. Jedna vstupenka tak přijde oproti aktuálním 700 Kč na pouhých 467 Kč! Tato sleva se vztahuje pouze na prvních 200 vstupenek, vyplatí se tedy přijít včas. Generálním partnerem festivalu je Česká spořitelna.

evolution

5. ročník festivalu Colours of Ostrava začíná již ve čtvrtek 20. července. Během 4 dnů přivítá na 118 kapel, DJs a divadel. Mimo jiné vystoupí zahraniční hvězdy jako Robert Plant, Salif Keita, Värttinä, Gogol Bordello, Delirious? či The Frames. Navíc festival nabídne vůbec největší počet scén v historii: z původně oznámených 8 se jejich počet rozrostl na 12: kromě tradičních Barev na Černé louce, Colours Music Stage u Slezskoostravského hradu a klubech Boomerang a Marley se program odehraje poprvé v kostele sv. Václava (sobota a neděle) a katedrále Božského Spasitele (koncert Stephana Micuse 23. července). Na Černé louce vyroste i zóna Global Station s koncerty, DJs, témati,ckými performance, graffitti stěnou, fotbálkem a hamaky na ležení. Nově bude řešeno okolí Slezskoostravského hradu: třetí hlavní scéna bude ukryta ve velkém stanu, nádvoří hradu se stane odpočinkovou zónou přes den s divadly a večer s DJs Red Bull Music Academy. O taneční afterparty v pátek a sobotu se postará klub Fabric, který bude přístupný návštěvníkům zdarma. K programu festivalu bude patřit i nabídka dětské scény s pohádkami, hrami, hlídáním dětí a kinokavárna MOFFOM s videoklipy a hudebními filmy. Ve Stodolní ulici bude znít festivalová hudba kromě Boomerangu i v novém klubu Templ. Festivalový maratón začne ve čtvrtek 20. července na Černé louce koncerty Chinaski, finské Värttiny a kapely Kuličky štěstí, završí ho pak legendární Robert Plant a jeho Strange Sensation v neděli 23. července na Colours Music Stage. Kompletní program s časy a místy je k dispozici na Colours.cz.

Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro do 19. července za 700 Kč. Vstupenky na jednotlivé dny jsou v předprodeji od 1.července.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika