Proč nezmeškat premiéru párty Be-In?

Proč nezmeškat premiéru párty Be-In?

20. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
BTL Agency představuje novou párty, která se řídí heslem: „A party you need be in!” Nenechte si ujít tuto jedinečnou akci, která zahájí pravidelnou temátickou taneční show s exkluzivními hosty a djs.
Originální show Ice Kingdom promění 27.2.2015 luxusní prostory Fora Karlín v největší taneční klub v Praze s atmosférou mrazivého království. Kdo si tuto akci nenechá ujít ze známých osobností? Libor Bouček, Petra Svoboda, Nikol Štíbrová, Nikol Moravcová, Julia Zugarová, Jitka Novácková, Dominika Mesarošová, Filip Jankovič, nebo Nikol Trojanová.

Přinášíme Vám 10 důvodů, proč byste ani Vy na této akci neměli chybět!

1. Jedinečná výpravná show s vynikajícími vystupujícími.
BTL Agency představuje novou party, která se řídí heslem: „A PARTY YOU NEED TO BE IN!” Tato jedinečná show představí nejen vynikající Djs, ale také vystoupení, která nemá u nás obdody. Těšte se na atmosféru mrazivého království v podání výborných artistů jako Pyroterra - Fire & Light show, Cirk La Putyka a NeoPercussio.

Forum Karlín

2. Luxusní klub Forum Karlín, který nabízí nejmodernější prostory v Čechách.
Forum Karlín je multifunkční prostor s kapacitou 3 000 míst určený pro pořádání kulturních, společenských a odborných akcí všeho druhu. O výjimečnou akustickou pohodu uvnitř sálu, tedy o to, aby si diváci vychutnali ten nejlepší zvuk při nejrůznějších akcích a odnesli si tak jedinečné zážitky, se postarali autoři akustického řešení, společnosti AVETON a SONING Praha. „Praha dosud neměla víceúčelový sál s takovou kapacitou, který by vyhověl jak požadavkům pro vystoupení skupin s elektroakustickou podporou, tak i například klasickému symfonickému žánru,“ říká Ing. Josef Žikovský ze společnosti AVETON, a dodává, „proto je nový sál Forum Karlín unikátní.“

Forum Karlín

3. Nejlepší technické vybavení ve střední Evropě od společnosti Ministry Rental Services.
Ministry Rental spolupracuje na těch největších hudebních a tanečních akcí, kde nabízí nejlepší světelnou a laserovou show. Díky více jak dvacetiletými zkušenostmi se může pyšnit označením jako nejlepší v Evropě. To je také důvod, proč se BTL Agency rozhodla spolupracovat právě se slovenskou firmou Ministry Rental. Dlouhodobá vzájemná spolupráce začala již na Trancefusion akcích. Vzhledem k tomu, že naším cílem je všem zúčastněným Be-IN! parties nabídnout nejlepší zážitek nejen hudební, ale také divácky zajímavý, Ministry Rental byla jasná volba

4. Zajímaví hosté v publiku, VIP a celebrity jako například:
Libor Bouček, Petra Svoboda, Nikol Štíbrová, Nikol Moravcová, Julia Zugarová, Jitka Novácková, Dominika Mesárošová, Filip Jankovič nebo Nikol Trojanová.

5. Speciální nabídka koktejlů a občerstvení od exkluzivního White Cirsus Cateringu patřící do společnosti Ambi Group.
White Circus zajišťuje občerstvení a veškeré nápoje v prostorách Forum Karlín. Společnost dbající na výběr kvalitních surovin patří na našem trhu mezi nejnovější cateringové firmy, ale řadí se již mezi ty nejlepší.

6. Dress code – Staňte se součástí celé show a společně ji vytvářejte. Fantazii se meze nekladou. Akce Be-IN! je nejen o skvělé hudbě, dekoracích, ale také o společném vytvoření jedinečné show a zážitku z ní. Proto se staňte součástí této party a doražte oblečeni stylově v ledových barvách, modré a bílé. Jak vše zkombinujete necháme jen a jen na Vás!

Be  In! Ice Kingdom

7. Každá akce představuje nosné téma s příběhem.
Be-IN! se bude konat pravidelně vždy 4x do roka a pokaždé bude mít jiné téma, kterému se podřídí dekorace prostoru unikátního Fora Karlín, speciální performance, kostýmy, dress code, projekce a veškeré další efekty.

27.2.2015 BE IN ICE KINGDOM - bílá/modrá
15.5.2015 BE IN FLOWER GARDEN - pestrobarevné oblečení
11.9.2015 BE IN BIZZARE HELL - červená/černá/sexy
20.11.2015 BE IN DARKNESS - striktně černá

8. Světoví DJs na každé edici.
První edice Be-IN! Ice Kingdom zahájí a o nezapomenutelný zážitek se postarají světově známí DJs spolu s domácími. Hlavními hosty večera jsou UMEK a YOUSEF. Dále zahrají DJ Lucca, Chris Sadler, DJ Paco, který doprovázen hudebníkem Pedrem a duo Matamar.

9. Dekorace, které Vás vtáhnou do světa Be-IN! show.
Ledové království, ledové dekorace, zimní atmosféra a modrobílá party show. První edice této party bude z jedinečného prostředí Ice Kingdom!

10. Ojedinělá taneční show s těmi nejlepšími tanečníky a sexy tanečnicemi.

Dodal: Petr Venclíček , BowTie Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE IN! ICE KINGDOM

Pátek 27. 2. 2015
Vstup: 490 - 690 Kč
Vystupují:
UMEK, YOUSEF, Lucca, Chris Sadler, P@co & Pedro live, Matamar
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BE IN! ICE KINGDOM, 27. 2. Forum Karlín Praha
5 x 2 vstupy + 5x lahev Vodka 42
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika