Berlínská Tigerhead odstartuje novou house noc na Flédě

Berlínská Tigerhead odstartuje novou house noc na Flédě

24. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S projektem Vibe chtějí pořadatelé představit širokou škálu elektronické hudby, jejímž jmenovatelem je house. Cílem rozhodně nebude omílat zaběhnuté rutinní postupy a beaty, ale hledat nové a neotřelé kombinace.
Ty se díky talentovaným a kreativním DJs propojí v jeden celek deep-house, tech-house, g-house, nu disca a techna. Autoři projektu proto vyzívají především k novým tanečním a hudebním zážitkům.
 

“Výsledkem spojení těchto hudebních stylů bude unikátní poslechový zážitek, plný pozitivních vibrací od těch nejprogresivnějších DJs. Odložíme klasické hudební návyky ovlivněné komercí a užijeme si nádech nového projektu, který se začíná rodit v brněnském klubu Fléda. Je na čase se přestat vracet ke starým mixům či neustále se opakujícím stálicím klubové scény a hledat něco nového. Hledat novou vlnu - nový VIBE,” vysvětlují dramaturgové nové akce.

K intenzivnímu zážitku ze zmíněných pozitivních vibrací přispěje i nedávno pořízená zvuková aparatura od firmy d&b audiotechnik. Headlinerkou prvního večera je berlínská rezidentka Tigerhead, dáma širokého uměleckého záběru, DJka, producentka a také výtvarnice.

VIBE na Flédě odstartuje 27. února od 22:00 hodin, vstupné je 100 Kč. Více informací naleznete na facebookové události akce.

Tigerhead (Berlin / DE)

Tigerhead /DE/
Šarmantní DJ Tigerhead začínala jako výtvarnice z Česka, záhy ale přesídlila do Berlína, aby si zde rozšířila rozhled. V německé metropoli se začala realizovat jako DJka a autorka elektronické hudby. Na počátcích ji ovlivnili Kraftwerk či Cabaret Voltaire, postupně se však sama stala respektovanou veličinou berlínské taneční scény s vlastním rukopisem. Její minimal/techno/electro sety jsou oblíbené pro poučenou a svěží inspiraci tím nejaktuálnějším děním. Je rezidentní DJkou v ‘An einem sonntag im August’ a ‘Haus am See’ v Berlíně, velmi žádaná je pak i v CCCP clubu a Stereo33.

Do prvního Vibe namixují sety také úspěšný brněnský DJ a producent Arco či berlínský Ecco Rox, brněnsko-kyjevské duo Saddan&Andrew Darren či nadějný pražský Luke Nova. Zmiňme také severočeského DJe Attitudes, Losko & Plast z Kosmospielu, kompletní Origin crew a Tamagochi Rap z uskupení Smile Forever.

Dodal: Veronika Duchoňová, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VIBE

Pátek 27. 2. 2015
Vystupují:
Tigerhead (Berlin / DE), Ecco Rox (Berlin / DE), Saddan & A.Daren (Brno / CZ, Kiev / UA), Luke Nova (Prague / CZ), Tamagochi Rap (Brno / CZ), Arco (Brno / CZ), Attitudes (Prague / CZ) , An Dre (Prague / CZ), Other Vision (Brno / CZ), Losko & Plast (Brno / CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika