Přijede pionýr tropical house Thomas Jack

Přijede pionýr tropical house Thomas Jack

04. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tohle bude ta nejlepší oslava příchodu léta. Do pražského Roxy míří Thomas Jack a Matoma, průkopníci tzv. tropical house. S sebou přivezou svoje hravé a sluncem nasáté mixy, které slibují nezapomenutelnou párty. 6. květen je datum, které byste si rozhodně měli zapamatovat.
Thomase Jacka už jsme u nás jednou mohli vidět. To když vloni ve vyprodaném Roxy předehříval stage pro hlavní hvězdu, norského umělce KYGO. O pár měsíců později se na stejném místě objeví s jiným talentovaným Norem – Matomou.
 

Dvacetiletý Thomas Jack pochází ze slunné Austrálie a není proto náhoda, že jeho mixy dokonale navozují atmosféru letních prázdnin. Thomasovým poznávacím znamením je schopnost kombinovat elektroniku se zvuky saxofonu, flétny, trumpety nebo třeba houslí. Jeho track Final Speech dobyl žebříčky HypeMachine a remixy skladeb Little Talks od Of Monsters And Men nebo Teenage Crime od Adriana Luxe si okamžitě získaly velkou pozornost. Thomasova hudba je neskutečně návyková - stačí se zaposlouchat do prvních tónů a jeho melodie pak nebudete moct vyhnat z hlavy.
 
Tom Stræte Lagergren aka Matoma se českým fanouškům představí úplně poprvé. Rodák z norského Trondheimu, klavírista, producent a DJ se na scéně tropical houseu zařadil mezi absolutní špičku během pouhých pár měsíců. Možná více než vlastními singly se Matoma prosazuje remixy songů od umělců jako je Enrique Iglesias, Imagine Dragons nebo Tegan & Sara. Dva z jeho remixů se probojovaly mezi do Top 40 Tracks of 2014 v žebříčku HypeMachine. Rok 2015 bude pro Matomu jistě zlomovým, jak ostatně naznačuje i jeho účast na velkých festivalech.
 
Vezměte svoje kamarády a přijďte si užít tuhle nekonečnou párty už 6. května do Roxy. 

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1407816262864261

Dodal: Štěpán Farkas, Fource Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THOMAS JACK + MATOMA

Středa 6. 5. 2015
Vystupují:
THOMAS JACK (AU), MATOMA (NO)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika