Skream potvrzen na květen do Roxy

Skream potvrzen na květen do Roxy

11. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražský klub Roxy právě potvrdil další velké jméno taneční hudby. V květnu přijede britský Skream, kterého si můžete pamatovat i jako člena uskupení Magnetic Man. Jeden z nejvlivnějších průkopníků dubstepu dnes vládne tanečním parketům po celém světe.


facebook událost: https://www.facebook.com/events/879892518720275/

Skream, kdysi průkopník dubstepu a člen uskupení Magnetic Man, dnes provokativní vládce tanečních parketů po celém světě se vrací do Prahy. 7. května odhalí v ROXY novou kapitolu své hudební kariéry.

Skreama aka Ollieho Jonese si všichni pamatují jako odvážného teenagera, jehož různorodá produkce, spolupráce a remixy vyšvihly dubstep na vrcholy hitparád. Z jeho pojetí dubstepu vždy více vystupovala melodičnost s příměsí house, dub ale i jazzu.

Po delší tvůrčí odmlce šokoval v březnu roku 2013 své fanoušky zásadním prohlášením na Twitteru: „Ano, na všech nadcházejících akcích budu hrát techno/house/disco.“ Jeho produkce tak začala směřovat úplně jinam, což předznamenaly songy „Sticky“, „Bang That“ nebo „Kreepin“. House mix pro Pete Tong's All Gone Miami 2013 jen potvrdil, že to bylo správné rozhodnutí.

Skreamovo tvůrčí nadšení teď jede naplno. Založil vlastní label Of Unsound Mind, léto strávil jako rezident klubu Space Ibiza a teď řádí v londýnském klubu XOYO.

Do ROXY přijíždí v době, kdy utváří novou kapitolu své hudební kariéry. Jedno je ale jisté, parket dokáže ovládat pořád stejnou silou.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SKREAM

Čtvrtek 7. 5. 2015
Vstup: od 290 Kč
Vystupují:
Skream (UK), Eska (dnb fever) , Fatty M (roxy prague), Matoa, 2K & Sweg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika