Největší Ram night v historii České republiky

Největší Ram night v historii České republiky

13. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V dubnu nás čeká, jedna z posledních halových akcí, Ram night Prague 2015. Oproti minulým dílům se tato legendární noc uskuteční na pražském Výstavišti v Holešovicích, čímž nabídne navýšení kapacity a unikátní stage design doplněný o Funktion One sound systém.
Britské vydavatelství Ram Records se už dlouhou dobu řadí mezi nejzásadnější labely světové drum and bass scény. Pod vedením šéfá Andy Cho shromáždilo řadu skvělých producentů, jejichž produkce se pravidelně objevuje v první desítce nejhranějších drum and bassových skladeb. V rámci halové akce Ram Night Prague 2015 vystoupí špička RAM producentů.
Andy C si stále drží status krále drum & bassového DJingu a ještě se zvládá věnovat stabilně jednomu z nejfrekventovanějších labelů na scéně - Ram Records. Navzdory této již teď úžasné kariéře, budoucnost vypadá pro Andyho, muže, který obětoval většinu svého života hudbě, kterou miluje, ještě lépe.

Ram night 2015

Britský producent Wilkinson bezesporu patří mezi nejúspěšnější drum and bassové producenty současnosti. ‪Se svým singlem Afterglow zbořil všechny světové hudební žebříčky. Kreativní, nápaditý, vtipný, upřímný a spolu s hudební kulisou přímo zážitek.

Calyx & TeeBee je britsko-norské DJ drum & bass duo, které tvoří Larry Cons (Calyx) a Torgeir Byrknes (TeeBee). Tato legendární dvojce má za sebou řadu úspěšných singlů a svou kreativitou a citem pro detaily patří mezi respektované producenty napříč hudebnímu spektru.

Na dubnové Ram night 2015 rozhodně nebudou chybět autoři jedné z nejhranějších drum and bassových skladeb minulého roku, britské duo DC Breaks. Jejich nekompromisní skladba ,,Swag,,se během minulého roku zaryla do paměti většině fanouškům DnB po celém světě. DC Breaks dokončují své nové debutové album a nový materiál nás v dubnu nemine.

Dvojce June Miller patří v současné době mezi nejsledovanější producentské projekty drum and bassové scény. Vyznačují se přesným a čistým zvukem, srovnatelný s rakouským Mefjusem.

Ram Night Prague 2015 se letos poprvé uskuteční na pražském Výstavišti v Holešovicích. Celá akce se odehraje v jednom z největších Křižíkových pavilónů. Vstupenky na tuto jedinečnou halovou akci je možné pořídit v předprodejní síti Ticketportal.cz do konce srpna za cenu 500 Kč + poplatky prodejce.

Dodal: Ondřej Vrba, Beat Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RAM NIGHT 2015

Pátek 24. 4. 2015
Vstup: od 600 Kč
Vystupují:
ANDY C, WILKINSON, CALYX & TEEBEE, DC BREAKS, JUNE MILLER + CZ DJs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika