FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Benátská nabídne výhodnější vstupenky lidem z Liberecka

Benátská nabídne výhodnější vstupenky lidem z Liberecka
30. 03. 2015   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Koncerty zahraničních kapel v čele s metalovou legendou Helloween nebo vystoupení celé české a slovenské špičky včetně Davida Kollera, Chinaski, Mekyho Žbirky, Michala Hrůzy, Anety Langerové, Václava Neckáře, Stromboli a dalších. To vše si budou moci užít lidé z Libereckého kraje na festivale Benátská! levněji než obyvatelé z ostatních koutů České republiky.
Pořadatelé třiadvacátého ročníku Benátské!, která se od 23. do 26. července odehraje v libereckém Vesci, totiž nabídnou místním výhodnější vstupy na akci.

„Festival patří do tohoto regionu. Vážíme si, jak nás Liberec přijal a byli bychom rádi, aby si i Liberečáci a obyvatelé celého kraje vzali Benátskou! ještě více za svou. I proto jsme se jim rozhodli vyjít vstříc výhodnějšími vstupenkami,“ říká ředitel festivalu Pavel Mikez.

Každý, kdo je držitelem Opuscard, může podle něj využít od 1. dubna slevu na lístek na Benátskou ve výši 15%, kterou lze uplatnit v předprodejní síti Evstupenka. Na místě pak návštěvník předloží ke kontrole zakoupenou vstupenku s kartou Opuscard.

Organizátoři by navíc rádi do budoucna Benátskou! ještě více propojili s regionem. „Chtěli bychom u nás prezentovat významné místní instituce. Rádi bychom na festivale představili i lokální farmáře či výrobce, aby festivaloví návštěvníci, kteří se rekrutují z celé země i zahraničí, viděli širokou nabídku celého libereckého regionu,“ dodává.

Záměrem pořadatelů je, aby se na akci, která každoročně přiláká téměř 20.000 lidí z celé České republiky i zahraničí, přestavilo co nejvíce subjektů, které se v Libereckém kraji věnují kultuře či sportu. „Už pro letošní Benátskou jsme dohodli spolupráci s fotbalisty libereckého Slovanu a hokejisty Bílých tygrů. Navíc jednáme o spolupráci s Divadlem F. X. Šaldy či s ASVS Dukla Liberec. Našim cílem je, aby se návštěvníci přímo na festivale setkávali s významnými libereckými osobnostmi. Naplánovaný je třeba tematický den s Iqlandi nebo představení dalších institucí jako jsou liberecká galerie nebo muzeum motocyklů,“ vyjmenovávají organizátoři. Po dobu festivalu budou mít jeho návštěvníci zvýhodněné podmínky vstupu na lanovku na Ještěd, do muzeí a galerií či bazénu.

To ostatně kvituje i vedení hejtmanství a libereckého magistrátu, kteří nad Benátskou! převzali záštitu. „Vítám propojení této velké akce s krajskou kartou Opuscard, což představuje navázání spolupráce se Severočeským muzeem a Oblastní galerií v Liberci. Účastníci festivalu si navíc budou moci díky spolupráci s Českými drahami udělat výlet lanovou dráhou na Ještěd, a to jistě přispěje k dalšímu zviditelnění Libereckého kraje,“ říká hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Primátor statutárního města Liberce Tibor Batthyány dodává, že spolupráce s Benátskou! je pro město oboustranně výhodná. „Liberečáci si tento festival vezmou více za svůj a lidé z celé republiky i zahraničí budou mít zase možnost poznat atraktivní cíle, kterých je po Liberci spoustu,“ míní primátor.

Dodal: Roman Helcl, BrainZone Promotion

BENÁTSKÁ

Čtvrtek 23. 7. 2015 až Neděle 26. 7. 2015
od 1199 Kč
Vystupují:
Helloween (DE), Village People (USA), Alkehol, Desmod (SK), Doctor PP, Doga, Gang ala basta, Harlej, Chinaski, Kamil Střihavka, Lenny, Meky Žbirka (SK), Nebe, No Name (SK), Rybičky 48, Stromboli, Škwor, Walda Gang, Wohnout, Xindl X, Žlutý pes, Ivan Hlas, Yo Yo Band, Krausberry, Bluesberry, Honza Kalousek a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |