Fest On Da Mácháč je nejdelší hudební festival

Fest On Da Mácháč je nejdelší hudební festival

13. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Desítky známých českých i zahraničních kapel se sjedou ve dnech 26. srpna až 3. září k Máchovu jezeru do areálu Skalka. Bonbónkem akce je nohejbalový turnaj českých kapel.
Akce, která zahájila svou éru na břehu Jadranu (Chorvatsko 1998 – 2003) pod názvem Fest On Da Beach za účasti kapel Divokej Bill, Wohnout, Krucipüsk, Vypsaná Fixa, Coccotte Minutte, Ready Kirken, Aple Juice a dalších, nastolila poměrně vysokou laťku úrovně každodenní zábavy. Koktejl kvalitní hudby, zajímavých lidí a letních radovánek trvající celý týden předefinoval pro spoustu zúčastněných význam slova dovolená. Přesunutí této akcičky do českých luhů a hájů bylo z organizačních důvodů otázkou času.

Již podruhé se tedy tento MUSIC KEMP koná u Máchova jezera v areálu Skalka. Toto místo svou polohou nabízí jak soukromý prostor pro hudební vystoupení (koncerty, DJ´s, jam sessions...), tak snadný přístup na pláže, cyklistické stezky, motorkářské výjezdy nebo romantické procházky do lesa a okolí :). Prostě hudební dovolená jak má být.

Fest onda Mácháč

Fest On Da Cup 2006
Bonbónkem akce je nohejbalový turnaj, který se pod patronací skupiny WOHNOUT koná uprostřed Music Campu ve středu 30. srpna. Na place se utkají hvězdná jména české hudební scény jako WOHNOUT, BLUE EFFECT, DIVOKEJ BILL, TŘI SESTRY, MONKEY BUSSINES, KRUCIPÜSK, J.A.R., PLEXIS, APPLE JUICE, VYPSANÁ FIXA, UDG, LETY MIMO, DEVILS AUTUMN, ATARI TERROR a další. Zlatým hřebem dne bude mohutná after party doprovázená barovými performancemi a videoprojekcemi.

Na Music Campu FEST ON DA MÁCHÁČ 2006 je tedy možné strávit celý týden v přítomnosti velice zajímavých osobností, podnikat pěší, cyklistické nebo motorkářské průzkumy okolí, trávit čas poflakováním se na plážích Máchova jezera a večer si vychutnat výživná hudební vystoupení. Každý den nabídne netradiční a originální zážitky. Pro všechny potenciální zájemce byla proto připravena SPECIÁLNÍ NABÍDKA cen za ubytování přímo v místě konání akce. Využít jí stále prostřednictvím webových stránek Music Campu – www.festonda.cz , kde najdete i další informace o akci.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika