Pluto pokřtí na Flédě své 1.album

Pluto pokřtí na Flédě své 1.album

13. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední akce (14.7.) před prázdninovou rekonstrukcí Flédy, pokřtí na Flédě své album MC Pluto. Těsně předtím, než Pluto vstoupil do vily VyVolených, stihl představit své debutové album Čokl Mikymauza. To nahrál ve studiu Paranormalz během jednoho roku poté, co bezkonkurenčně zvítězil na prvním ročníku soutěže Utkej se v rapu.
Těsně předtím, než Pluto vstoupil do vily VyVolených, stihl představit své debutové album Čokl Mikymauza. To nahrál ve studiu Paranormalz během jednoho roku poté, co bezkonkurenčně zvítězil na prvním ročníku soutěže Utkej se v rapu. Album je z větší části česky rapované, o cizojačný hiphop se stará i Plutova sestra Madalena, známá ze soutěže SuperStar. Madalena as Madd Mady bude na brněnském křtu na pódiu, kde uslyšíte například ještě místní trojčlennou formaci Swazaarm.
Hiphop ale nebude jedinou atrakcí celého večera. Každý návštěvník získá příležitost účastnit se tomboly o ceny v hodnotě 10 000 korun.

pluto

Ceny můžete projet na www.SpHy.cz. Ale ani Plutem, ani Madalenou a ani tombolou večer na Flédě nekončí. Na pódiu se předvedou i dj SmoG (Syndrom Snopp), pyšnící se snad největší sbírkou desek v ČR, nebo dj Mirror, jehož vypilovaná technika scratchingu rozhodně stojí za poslech. Cena celého večera činí 80 korun v předprodeji (Balance Shop, OC Vaňkovka, Nugget Shop, Horsefeathers, Queens, nebo přímo na Flédě) a cena na místě je rovných 100kč. Budete-li mít chuť získat za speciálních podmínek Plutův debut, můžete ho mít za neuvěřitelných 150 korun. Závěrečné shrnutí je tedy následující > 14.7., brněnská Fléda, křest Plutova debutu s hosty Madalenou, Swazaarmem, SmoGem a Mirrorem. Předprodej 80kč, na místě stovka.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika