Hardcore Operation v čele s dj Radium

Hardcore Operation v čele s dj Radium

19. 04. 2015  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Po úspěšném prvním dílu brněnské hardcore akce Hardcore Operation je připraven druhý díl. Je vidět, že Brno a okolí hardcore music žije, což dokazuje hojná účast na prvním dílu.
Na hlavní stagei vystoupí úspěšný producent a jedna z ikon frenchcore stylu francouzský RADIUM, který je zároveň jedním ze zakladatelů labelu Audiogenic. Dále vystoupí DISTRICT7, (převlečení Hungry Beats), kteří se představili už na prvním dílu. Těšit se můžete na jejich nekompromisním Industrial Hardcore s prvky Crossbreedu.

Dalšími vystupujícími budou slovenští Heavy Noizes, Koffos a ostravský George Crusher. Pražské barvy budou hájit kluci Prague Nightmare Label Records - dj Ychy a Mephisto. Nebude chybět rezidentní dj Skais.

Na druhé stagei se představí djka Nancy ve svém DarkTechno setu, který reprezentuje aktuální berlínský techno sound. Dále se předvede Phil Albedo ve svém olschool techno setu. Hardtechnaři si přijdou na své při vystoupení Schanzz vs Trunk, zbytek noci pak na druhé stagei ovládne industrial hardcore v podání Dzoska a slovenského Hogara. O zakončení se pak postará dj Mania s dark dnb setem.

Neváhejte a vyrazte na brněnský Favál v hojném počtu. Vstupné na místě do 22.00 za 150 Kč poté za 200 Kč. Pokud si budete chtít pořídit něco slušivého na sebe, tak na akci bude k dispozici vzorkový stánek www.czcoreshop.com

Hlavní stage:
RADIUM (Fr) (Frenchcore)
DISTRICT7 (Industrial / Crossbreed)
HEAVY NOIZES (SK) (HardStyle)
KOFFOS (Sk) (HardCore)
YCHY (HardCore)
GEORGE CRUSHER (HardStyle)
MEPHISTO (HardCore)
SKAIS (HardCore/Industrial)

2stage:
NANCY (DarkTechno)
PHIL ALBEDO (Oldschool Techno)
SCHANZZ vs. TRUNK (HardTechno)
DZOSKA (Industrial)
HOGAR (SK) (Industrial)
MANIA (DarkDnB)

O projekci se jako na prvním díle postará VJ Zae. Dále nebudou chybět lasery a dekorace stage.

Událost: https://www.facebook.com/events/1532816750320583/

Dodal: HardcoreOperation
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HARDCORE OPERATION 2

Pátek 29. 5. 2015
Vystupují:
RADIUM (Fr) (Frenchcore), DISTRICT7 (Industrial / Crossbreed), HEAVY NOIZES (SK) (HardStyle), KOFFOS (Sk) (HardCore), YCHY (HardCore), GEORGE CRUSHER (HardStyle), MEPHISTO (HardCore), SKAIS (HardCore/Industrial), NANCY (DarkTechno), PHIL ALBEDO (Oldschool Techno), SCHANZZ vs. TRUNK (HardTechno), DZOSKA (Industrial), HOGAR (SK) (Industrial), MANIA (DarkDnB)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika