Open Air Musicfest Přeštěnice

Open Air Musicfest Přeštěnice

17. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Open Air Musicfest Přeštěnice se uskuteční 21.-22.7. Na 2 scénách se v příjemném prostředí nedaleko Milevska představí Čechomor, MIG 21, Wohnout, Gaia Mesiah, Vypsaná fixa, Jaksi Taksi, Polemic, Tleskač, Znouzectnost, Blue Effect a další.
V letošním roce se pořadatelé akce rozhodli pozvat také několik zajímavých zahraničních skupin. V roli pátečního headlinera vystoupí německá nu metalová formace 4Lyn, jejíž klipy se objevují na stanicích MTV a Viva. Sound 4Lyn je do jisté míry ovlivněn skupinami jako Linkin Park nebo Limp Bizkit a podle některých hudebních časopisů dokonce své vzory předčí. O kvalitách skupiny svědčí i její vystoupení na koncertu Guns N´Roses v Turecku tento týden. Skupina bude na festivalu propagovat písně z nového alba Compadares. Na akci zahraje také rakouská kapela Julia nebo němečtí Green Frog Feet, kteří letos absolvovali velkou tour společně se Simply Plan.

4lyn

Z Holandska dorazí kapela Taxi To The Ocean a velkolepou show slibuje trio z Hannoveru Transmitter, které zatím vede anketu fanoušků na internetových stránkách festu. Prostor na festivalu mají zajímavé domácí skupiny, které si teprve razí cestu do širšího hudebního povědomí. Příkladem může být jihočeský objev roku Ticho de pre Cupé Band nebo pražská sestava Dirty Airlines . Samozřejmostí šestého ročníku přeštěnického festivalu je doprovodný program, k dispozici bude místo pro stanování a zdarma autobusová doprava mezi Milevskem a Přeštěnicí. Pro nedočkavce se brány areálu otevírají již ve čtvrtek v podvečer. Na návštěvníky čeká obrovská hlavní stage Rádia Kiss Jižní Čechy s velkou videoprojekcí, komornější druhá scéna Rádia RockZone a filmový stan.

Vstupenky jsou k mání na obvyklých místech a v sítích Ticketpro, Tickestream a Ticketportal.

www.prestenice.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika