FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme Sedlčanský Pohodafest

Představujeme Sedlčanský Pohodafest
02. 06. 2015   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Sedlčanský Pohodafest se stává pravidelnou událostí zpestřující už tak oblíbené slavnosti Rosa. Letošní ročník festivalu se odehraje na stejném místě jako v předchozích ročnících a to závodišti Kotlina v místech starého depa dne 20. června 2015 od 14:00.
Pro letošní rok je připraven ještě pestřejší program plný zajímavých interpretů chrlící jeden hudební žánr za druhým, tak abychom dokázali uspokojit i toho nejnáročnějšího posluchače. Proto se můžete všichni těšit na hudebně pestrý den, plný rocku, punku, reggea, ska, electroswingu, hip-hopu, ghetto funku a DnB.

Sedlčanská Pohodafest

20. června jsou připraveny pro návštěvníky festivalu 2 open air stage, kdy hlavní podium odstartuje sedlčanská punková kapela Zlomená Čtrnáctka, po níž se v odpoledním programu premiérově v našem kraji představí Vypuštěné Koupaliště, When In Rains, Donaha, Bags, Žádnej Stres a hlavním čase vystoupí punkeři Totální Nasazení. Headliner programu je stálice české hudební scény a velkých festivalů, kapela UDG, velmi energická a moderně pojatá kapela PRAGUE CONSPIRACY a nejlepší electroswingové uskupení v Čechách UNIVERSAL SWING BROTHERS.

Druhé pódium oproti svému většímu bratrovi nabídne nepřeberný slet undergroundu a funku v podání lokálních i českých špiček a to Madbassbeatz, Mr. Funky Machine feat Oleg Ochepovsky, Wilda Panda, DJ PUBLIC, mladá raperka bodující na předních místech českých hudebních hitparád SHARKASS, svůj set reggea-jungle odehraje skvělý český DJ Rich. Za reggea scénu, MC Roll a nejrespektovanější MCs na české scéně Dr. Kary. Největším tahákem je kapela, kterou netřeba představovat, protože nic kontroverznějšího než SODOMA GOMORA už pro větší radost návštěvníků našeho festivalu přijet nemůže.

A protože náš – váš festival není jen o muzice, můžete se všichni v odpoledních hodinách těšit na dva nově vzniklé projekty a to DIVADLO NA DECE, kde soubor příbramských ochotníků Půlnoci představí úspěšnou komedii, Smrt mi sluší a projekt ZVELEB SI SVŮJ FESTIVAL, který bude překvapením pro každého z návštěvníků.

Opomenout nesmíme velmi divácky úspěšnou a dech beroucí You Can Do It Presents: Exhibice Skate and BMX na U-rampě, kde budou své nejostřejší triky předvádět přední jezdci z českých skate parků.

Vstupenky v hodnotě 220Kč do 19. 6. 2015 je možno zakoupit v Clubu Pohoda, Farmářském obchůdku na Potůčku a na radnici v Infocentru. Jinak v den konání za 250Kč na místě.

Chceme touto cestou poděkovat městu Sedlčany za podporu, všem partnerům a sponzorům a také mediálním partnerům, hlavně Radiu 1.

Těšíme se moc, že přízeň počasí nám všem nad hlavami rozjasní oblohu a přispěje společně s vaší přítomností ke skvělé atmosféře a zábavě!

Dodal: Vendula
SEDLČANSKÝ POHODAFEST

SEDLČANSKÝ POHODAFEST

Sobota 20. 6. 2015
250 Kč
Vystupují:
UDG, PRAGUE COSPIRACY, TOTALNÍ NASAZENÍ, BAGS, ŽADNEJ STRES, USB – UNIVERSAL SWING BROTHERS, WHEN IN RAINS, VYPUŠTĚNE KOUPALIŠTĚ, DONAHA, ZLOMENÁ ČTRNÁCTKA a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |