Mark Knight na narozeninách Climaxu

Mark Knight na narozeninách Climaxu

18. 06. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je sice červen, ale Roxy už myslí na váš podzimní klubový program. Jako každý listopad oslaví nejstarší česká klubovka Climax narozeniny (tentokrát 17té) a pozvání residenta Chrise Sadlera přijala těžká váha djského ringu.
Mark Knight může na někoho působit dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale zdání v jeho případě opravdu klame. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live a residence po celém světě jsou výsledky 32letého Marka během 11ti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a dje patří společný remix s Funkagenda Garnierova The Man With The Red Face, spolupráce s Underworld (Downpipe) či remix pro Faithless (Sun To Me).
 

Mark je zakladatele jednoho ze stěžejních labelů Toolroom Rec., který v posledních letech objíždí zeměkouli s projektem Toolroom Live a šíří svůj typický sound na pomezí energického housu, tech-housu a v současnosti i se špetkou aktuálního UK garage. Doma je v londýnském klubu Ministry Of Sound a pod stejnojmennou rádiovou stanicí vysílá i svou pravidelnou show Toolroom Knights.

Hudební přesah a kvalitu jeho producentských skills dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas The End, která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin (Nothing Matters). Listopadové narozeniny Climaxu slibují i tentokrát velké hudební představení a mají ambici stát se jednou z podzimních událostí klubové sezóny. Vše nejlepší!

Event: www.facebook.com/events/959377820780059

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX 17TH ANNIVERSARY

Sobota 28. 11. 2015
Vystupují:
Mark Knight (UK), Chris Sadler (UK), Airto, Džejár
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika