9. ročník Sheexy Boat odhaluje lineup a spouští předprodej

9. ročník Sheexy Boat odhaluje lineup a spouští předprodej

19. 06. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sheexy Boat party patří mezi pravidelné boat party v rytmu house music s nejdelší historií již od roku 2007, kdy vyplula poprvé. Za těch uplynulých 8 let se stala nejvyhledávanější boat párty nejen díky její hudební produkci, atmosféře, ale i unikátnímu programu.
Pověst této boat party, jež předchází její jméno, je dána nejen kvalitním lineupem a vyprodáním kapacity během několika dní. Tak na nic nečekejte, čtěte dále a zajistěte si svůj lístek na tuto legendární boat párty!

Loni byli všechny vstupenky vyprodány ještě před uvedením kompletního lineupu, letos vás však nebudeme napínat. Djane Sirikit loni na Sheexy Boat představila německý underground tech-house sound, který se setkal s takovou oblibou, že místo plánované pauzy protáhla svůj set o další dvě hodiny. Nejen z jejího setu jsme si vzali inspiraci při hledání hlavního hosta pro letošní Sheexy Boat, a tak s radostí oznamujeme, že letošním hlavním hostem je švýcarský talent Several Definitions!

Several Definitions

Tento mladík, hrající od šesti let na bicí, prošel v mládí hip-hop kulturou, kde ho sice bavilo scratchování, ale zajímal se více o rychlejší a chytlavější beaty v house music. Svůj první track vydal již v 18 letech, kdy se pohyboval na pomezí house a elektra. Během následujících let vydal několik skladeb na různorodých labelech, přičemž čím dál více inklinoval k deepovějším zvukům a čistějším melodiím. V roce 2014 se definitivně hudebně našel v novodobém deep-techno soundu, který ho vynesl na povrch. Nejen díky tomu vydává své skladby na prestižních labelech jako Still Vor Talent a Knee Deep in Sound, se kterými jsou spojena jména jako Hot Since 82, Oliver Koletzki a další.
 

Kromě rezidentních djs a zakladatelů Sheexy Boat djs Tazz & Biodan, kteří vás snad nikdy nepřestanou překvapovat, se můžete těšit na další stálice paluby Sheexy Boat, a to dvojici djs z Chi Chi Gangu Ondrej K & Zissou. Dále vystoupí dj Slater, který má kromě labelu Tribal Vision Records s touto partou také mnoho společného, poprvé se na Sheexy Boat představí další matador Dj Manio!

Loňská Sheexy Boat byla unikátní v tom, že kromě pestrého hudebního programu na lodi, nabídla návštěvníkům také pauzu na sportovní vyžití a koupání. Letošní loď má motto stejné, jako ty předchozí, tedy dojet co nejdále proti proudu Vltavy. Tak si držme palce, ať nám to počasí, povodí i ostatní podmínky povolí! Ale i kdyby to nevyšlo, určitě se na této lodi nebudete nudit, o čemž svědčí zážitky z minulých ročníků :)

Letošní Sheexy Boat opět vypluje v sobotu a bude se jednat o celodenní plavbu se zastávkou na vyžití. Důležité je mít na paměti, že nástup na loď je 1.8. v 12:00 z náplavky u Štefánikova mostu vedle Bukanýra. Po skončení plavby proběhne jako vždy v Chapeau Rouge oficiální afterpárty s djs z Sheexy Boat a samozřejmě hlavním hostem Several Definitions.

tazz a biodan z lodi 2014

Sheexy Boat párty je naše každoroční srdcovka, a tak předprodej řešíme osobně. Letos bude v prodeji pouhých 140 lístků! V tuto chvíli již můžete kontaktovat dje Tazze, nebo Biodana přes Facebook a dělat si rezervace přes interní zprávy, kde se obratem dozvíte detaily předání lístků a platby. Platí pravidlo, kdo dříve přijde, ten dříve bere. Tak nezapomeňte, že poslední ročníky byly vyprodány během pár dní, takže kdo zaváhá, nepluje! Jedinou šancí, jak získat lístek jinou cestou, je zavítat od 19.6. do Chapeau Rouge, kde bude k dispozici 20 lístků pro ty nejrychlejší.

facebookm událost: https://www.facebook.com/events/700361676756902/

odkazy:
https://www.facebook.com/SeveralDefinitions
https://www.facebook.com/tazz.dj
https://www.facebook.com/bohdanBiodan

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXY BOAT

Sobota 1. 8. 2015
Vstup: od 300 Kč
Vystupují:
Several Definitions (Diynamic / Stil Vor Talent, CH), Tazz & Biodan (Roxy Prague / House Elements) , Slater (Tribal Vision Records), Manio (Delite), Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika