Čtvrteční Unplugged Na Bukanýru

Čtvrteční Unplugged Na Bukanýru

23. 06. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak jak? Vysoké teploty nám konečně přejí, jak se ostatně na červen sluší a patří, světlo se venku drží také déle, letní radovánky tedy mohou pomalu ale jistě začít... Teď už to chce jen souhlas šéfa a vaše vysněná dovolená se stane skutečností!
Než se dílo podaří, máme pro vás tip na dobrý dovolenkový warm-up, při němž nasajete tu neodolatelnou vůni Vltavy, báječně si vyčistíte hlavu, hodíte do pohody, zhoupnete na vlnách, ochladíte lahodným drinkem a vaše čisté uši si bonusově poslechnou jeden dloouuhý smysluplný příběh, který tak snadno hýbe boky... Kdo nevěří, ať tam běží a Pražáci to přitom nemají vůbec daleko. Přímo pod Štefánikovým mostem kotví House boat U Bukanýra a i ve čtvrtek se tam dějí věci. Párty Unplugged odstartuje 25. června pár minut po osmé a je opravdu jen na vás, kdy se na poctivou lodní palubu dostavíte - my na vás klidně počkáme...

Dovolenkový čas se podepsal i na účasti rezidentní dvojice DJ Face & MC Manda. Druhý jmenovaný právě v těchto dnech dopřává svým hlasivkám dokonalý relax mimo republiku a line-up tak na poslední chvíli doplní mistr dlouhého dechu – Filip Markes! Jeho saxofon se hbitě jako úhoř bude po celé tři hodiny proplétat mezi všemi těmi roztočenými dvanáctipalci z oblasti deep house a nu disco, které ke každému létu tak úžasně ladí a nejinak tomu bude i tentokrát... Další tandem si vás vezme do parády chvíli nato a to tandem ne jen tak ledajaký! Už loni na stejném místě tak vzorně domácí label Endless Illusion reprezentovali Layup a Raphael Kosmos - nyní je čas na repete! Samozřejmě se zbrusu novými tracky, které oba již brzy zařadí do dalšího dílu své radio show na Intergalactic FM, s horkými promo nosiči z celého světa, s neutuchající láskou k analogům, ale i s momenty překvapení. Tolik inteligentní, tolik energické, tolik inspirativní jsou jejich sety a vy byste si ten netradiční bukanýrský rozhodně neměli nechat ujít!

Čtvrtek je, jak známo, malý pátek, tak si ho také podle toho nalajnujte... Odpoledne zaskočte na jedno plus jednu lahůdku z grilu na pohodovou terasu vyhlášeného párty house boatu a o pár hodin se za námi stavte o patro níže, kde se tak dobře tráví. Rozhodně zde nebudeme tlačit na pilu a přesto se ani chvilku nebudete nudit... Svorně se na vás těšíme!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. července 2015 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Nika77 (techno.cz) a Pierre Urban (Radio 1).

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNPLUGGED

Čtvrtek 25. 6. 2015
Vystupují:
djs Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Layup & Raphael Kosmos (Endless Illusion)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika