FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Nejrozsáhlejší program Colours of Ostrava v historii je hotov

Nejrozsáhlejší program Colours of Ostrava v historii je hotov
29. 06. 2015   |   Autor: redakce   |   Komentáře (50)
(Promotion) Festival nabídne celkem 299 programových bodů na 16 scénách. Přibyly Klub rváčů či zrestaurovaný Vynález zkázy, debaty s Markem Ebenem či Dejvickým divadlem, PechaKucha Night Ostrava, Design zóna, workshopy nového cirkusu, Lékaři bez hranic a další.
Program mezinárodního hudebního festivalu Colours of Ostrava, který proběhne od 16. do 19. července v unikátním industriálním areálu Dolních Vítkovic, je hotov. Počet programových bodů se ustálil na čísle 299 a počet venkovních i vnitřních scén se zastavil na 16. Vedle 75 zahraničních a 57 domácích kapel (loni 50 a 51), divadel, poezie nyní přibyly do programu filmy, diskuse (letos nově dokonce na dvou scénách), workshopy, program na scéně České televize, několik výstav a výtvarných aktivit, Design zóna s 33 prodejci, nový Family park i doprovodné aktivity v Dole Hlubina a na dalších místech. “Je to historicky nejrozsáhlejší program i nejvyšší počet scén. Takový jsme na Colours of Ostrava ještě neměli,” zdůrazňuje ředitelka Zlata Holušová.

Vedle hlavních hvězd jako Björk, Kasabian, Rudimental, St. Vincent, Mika, Clean Bandit, Caribou, José González, The Cinematic Orchestra, Rodrigo y Gabriela nebo Swans dorazí do Ostravy kapely a hudebníci z 31 zemí světa - od Jižní Afriky po Mexiko, od Austrálie po Island, od Pakistánu po Izrael. Žánrově se program rozprostře od electra přes world music, jazz, rock, alternativu, soul a reggae. S nejpočetnější výpravou 36 lidí přijede právě islandská zpěvačka Björk, naopak jihoafrická formace Abavuki si našla sama ubytování v roubence v Beskydech s venkovní saunou. Z České republiky k sobě poutá nejvíce pozornosti jednorázový společný projekt kapely Zrní s Janáčkovou filharmonií Ostrava, dále například Tata Bojs, kteří koncert na Colours of Ostrava využijí pro nahrávání skladby na nové desce, Lenka Dusilová a Baromantika, Bratři Ebenové, Stromboli, Michal Hrůza, Kieslowski, Tvrdý/Havelka, Aneta Langerová, Vladimír Merta Trio, Sto zvířat, Vladimír Mišík a další.

Cirkus na Colours

Letošní filmový program připravila opět Letní filmová škola Uherské Hradiště. Návštěvníci uvidí spoustu lahůdek, které sahají od klasiky, jako jsou kultovní drama Klub rváčů, thriller Okno do dvora, Perný den s Beatles či restaurovaný Vynález zkázy, přes novinky jako animovaný snímek Michela Gondryho s Noamem Chomskym Je muž, který je vysoký, šťastný?, hudební tragikomedii Frank, vizuálně podmanivý thriller Fénix nebo francouzskou komedii Samba od tvůrců Nedotknutelných až po dokumenty Nick Cave: 20.000 dní na zemi, Magický hlas rebelky o Martě Kubišové, oceněný snímek K oblakům vzhlížíme Martina Duška a Evangelium podle Brabence o Vráťovi Brabencovi z The Plastic People of the Universe.

Diskusní scéna Reflexu letos nabídne v novém prostředí Dolu Hlubina setkání a povídání s mnoha zajímavými osobnostmi: například se členy Dejvického divadla, zpěvákem Danem Bártou, kapelou Longital, Markem Ebenem, hercem a režisérem Jiřím Havelkou, Lenkou Dusilovou nebo majitelem Vítkovic Janem Světlíkem. Řeč přijde také na témata jako Lékaři bez hranic, industriální technické památky, kultura ve městech, islám, Romové i bezmoc obrazu. Letos program vzniká také ve spolupráci s Ostravskou univerzitou.  

Letošní novinkou je scéna nazvaná Voices of Freedom, diskusní scéna Moderních dějin.cz a Evropské komise věnující se „otázkám nedávné minulosti, aktuální přítomnosti i nejisté budoucnosti.“ Páteční program, kterým provede publicistka Petruška Šustrová, se zaměří filmy, přednášky, debaty i čtení z knih na téma Protestu a revolty, sobotní pak na aktuální otázku Ruska a Evropy a nedělní se podívá zpět do minulosti tématem Osvobození a co přišlo po něm.

Na festival se vrátí také scéna v cirkusovém šapitó zaměřená na aktivní zapojení návštěvníků, letos pojmenovaná Europe stage. Proběhnou zde workshopy flamenca se Sarou Moreno, židovských tanců se skupinou Létající rabín, žonglování a akrobacie s Cirkusem trochu jinak, swingových tanců s formací Melody Boys, starobylých polských tanců s Janusz Prusinowski Trio i italských tanců pizzica s formacemi Canzoniere Grecanico Salentino a Nidi d`Arac s mistrovskými tanečnicemi Silvia Perrone a Anna Cinzia Villani. Děti se mohou těšit na pohádky divadla Koňmo, Kvelb a Cirkusu trochu jinak. Noci zde rozvíří taneční party s DJs Clickem a Meckie Messerem.

Česká televize pozve i letos návštěvníky na Scénu ČT umístěnou do Velkého světa techniky. V něm nabídne nejen jedinečnou možnost nahlédnout do zákulisí svého fungování při živém vysílání vybraných pořadů (Interview ČT 24, Události v kultuře), ale také setkání s jejich tvůrci a protagonisty, či interaktivní workshopy vedené televizními profesionály. V Relax zóně bude k dispozici paleta hudebních pořadů a koncertů. V nabitém čtyřdenním programu nebude chybět ani maraton pro příznivce seriálů - promítání všech dvanácti epizod sitcomu Čtvrtá hvězda.

Centrem výtvarného programu se stane galerie PLATO - platforma (pro současné umění) Ostrava v Multifunkční aule Gong. Návštěvníci zde uvidí výstavy Stano Filko (SK): 5.D. a Václav Magid: Pozice a metoda, instalace a performance Libor Novotný: Měkké spojení a Cheap Art for Bad Times skupiny Fr. Lozinski o.p.s., (Jiří Surůvka, František Kowolowský, Petr Lysáček a prodavačka Barbora Mikudová), a dále komentované prohlídky s Markem Pokorným a workshopy výroby hudebních nástrojů.

V členitém areálu nebudou vedle velkých scén chybět tradiční Drive stage, Full Moon stage, básnická MF DNES Poetry stage spojená s guerilla poetringem, Busking stage s možností zahrát si pro každého z návštěvníků, nová Electronic stage, velkoplošná projekce u haly Gong, výtvarné a světelné instalace i oblíbená vinárna v betonovém bunkru s cimbálovkami.

V prostoru Cineport v nově zrekonstruovaném areálu Dolu Hlubina proběhne tradiční polední PechaKucha Night Ostrava, a také projekce nejlepších studentských filmů mezinárodního filmového festivalu Opavský páv a besedy se začínajícími filmovými tvůrci. Na své si přijdou i milovníci workshopů, kterým scéna nabídne dabing battle, odlévání hornických plaketek, focení v hornickém, hudební improvizace na netradiční nástroje, workshop animace nebo výroby 16mm filmu či tvůrčí debaty s básníky.

V rámci doprovodného programu Colours Plus získají návštěvníci Colours of Ostrava s páskou na ruce možnost dále poznávat jak Dolní Vítkovice, tak zajímavosti v Ostravě. V areálu Dolních Vítkovic si návštěvníci budou moci užít novou adrenalinovou vyhlídku s kavárnou z 80ti metrové BOLT TOWER / vysoké pece, zažít speciální festivalový program interaktivní expozice ve Velkém a Malém světě techniky, nebo také sfárat do dolu v Landek parku. Zajít zdarma budou moci do aktuálních expozic Galerie výtvarného umění v Ostravě (FRANTA – Tváří v tvář, Vladimír Škoda – Energie, Miloš Polášek – Zmizelá Ostrava), se slevou do ostravské ZOO, na výstavu American Classic Cars i na Slezskoostravský hrad a areálu Miniuni.

Návštěvníci mohou také v útrobách Bolt Tower navštívit výstavu V peci a pod pecí, ta je složena z uměleckých smaltů vzniklých v průběhu 9. ročníku výtvarného sympozia Smalt Art, které organizuje partner festivalu Vítkovice Machinery Group. Výstava představí díla výrazných soudobých umělců Josefa Bolfa, Martina Froulíka, Veroniky Holcové, Šárky Koudelové, Pavly Malinové, Jany Vojnarové, Jana Vytisky, Lubomíra Typlta a Moniky Žákové. Tato výstava se bude prolínat s již tradiční Industriální revolucí, která je zaměřena na mezinárodní scénu, Michaela Bielického, Jana Corsede a Victora van Wettena. Na závěr festivalu rozhodne Jan Světlík o tom, který z nadějných umělců dostane Výtvarnou cenu Jana Světlíka.

Již v úterý a ve středu před začátkem Colours of Ostrava si můžete užít Festival v ulicích přístupný zdarma v centru Ostravy nebo přijít na showcase konferenci Czech Music Crossroads.

Servis pro návštěvníky - novinky i tradiční nabídka
Vzhledem k tomu, že hlavní hvězda, islandská zpěvačka Björk, vystoupí ve čtvrtek ve 20 hodin, areál festivalu bude otevřen ten den již od 12 hodin. Pořadatelé důrazně doporučují přijít včas s velkým předstihem a využít tohoto dřívějšího otevření areálu. Zároveň stanové městečko vedle areálu zahájí provoz již den předem - od středy od 12 hodin. Zároveň pořadatelé doporučují možnost si vyměnit vstupenku za identifikační pásek již před festivalem: 14. a 15. července od 14.00 do 20.00 hodin v Dolních Vítkovicích a ve stejné dny od 10.00 do 20.00 hodin na Festivalu v ulicích na Černé louce.

Další novinkou, především pro rodiny s dětmi, je nový Family park otevřený velkým i malým bez jakéhokoliv omezení. Vedle něj bude fungovat již tradiční zvláštní Dětská scéna s hlídáním vyškolenými asistenty a s programem. Nebude chybět zvláštní kojící stan. Novinkou bude možnost si půjčit či zakoupit chrániče sluchu pro děti 3M Peltor.

K již tradiční nabídce v oblasti zázemí patří druhé stanové městečko u Slezskoostravského hradu otevřené od 15. července, posílená MHD, sleva VLAK+ s Českými drahami (poloviční zpáteční jízdné do Ostravy odkudkoliv v ČR), půjčovna kol společnosti Kola pro Afriku, vratné kelímky NickNack nebo projekt Colours bez bariér s řadou výhod pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P. Jsou to například zvýhodněná cena vstupenky, u ZTP/P doprovod zdarma, speciální tribuny, možnost objednat si zdarma speciálně vyškoleného asistenta, doprava po Ostravě speciálně upravenými automobily, tzv. BB Taxi, nebo rezervovat bezbariérové ubytování. Partnerem Colours bez bariér je Česká průmyslová zdravotní pojišťovna.

Program partnerů
Rozsáhlou nabídku si pro návštěvníky připravili i partneři festivalu: například Česká spořitelna Modrou zónu plnou zábavy, hudby, relaxu a soutěží, s vyhlídkovou terasou, DJs, mistry footbagu, yoya, stolním fotbálkem, air hokejem i půjčovnou koloběžek Yedoo. Ve stanu ArcelorMittal Tanec pro život na návštěvníky čeká taneční párty, na které zároveň pomohou dobré věci, například mohou vytancovat vybavení pro Záchranný tým Českého červeného kříže, pomoc při záchraně ohrožených druhů rostlin nebo vzdělávací divadelní představení na téma „boj proti obezitě a zdravý životní styl“ pro děti mateřských škol. Statutární město Ostrava nabídne ve dvou stanech vedle informací o městě také hry, fotokoutek, dočasné tetování, kvízy o ceny, školu origami i prostor prorelaxaci. Agrofert Food & Fun Zone se naplní skvělým občerstvením. Radegast opět postaví vedle hlavní stage unikátní hospodu Radegast pub s kapacitou 200 míst k sezení a čepováním hořkého piva do skla. Pro návštěvníky budou dále k dispozici například ČEZ Energy zóna, Pestrobarevný svět Cirk Kofola nejen se souborem Cirk La Putyka, zóna Urban Wave s DJs, vysílací studio Hitrádia Orion, MAFRA City nebo Kavárna Deníku s programem a workshopy.

Vstupenky
Čtyřdenní i jednodenní vstupenky, kempy a rezervace do auly Gong jsou již v prodeji na http://eshop.colours.cz nebo v síti Eventim. Cena čtyřdenní je 2.390 Kč do 13. července, na místě pak 2.500 Kč. Festival také nabízí VIP vstupenky, dětské vstupenky, slevy pro klienty České spořitelny, držitele karet ISIC, ITIC, ALIVE, In Karty Českých drah. Senioři na 65 let mají v neděli vstup zdarma. Parkování je již vyprodané.

Více informací na www.colours.cz.

Čísla a zajímavosti festivalu:
- cca 1.500 umělců, členů kapel, divadel, diskutujících atd.
- téměř 4.000 pracujících
- 77 prodejních míst piva
- 250 výčepních kohoutů piva
- 52 výčepů Kofola
- 260 lednic
- 6 cisteren s pivem u nejvytíženějších stanů
- je objednaných 13 tun ledu (loni spotřeba 11 tun)
- 12 cocktail barů
- délka plotů 9,5 km (stávající i festivalové)
- rozloha areálu téměř 300.000m2
- 965 metrů jsou od sebe nejvzdálenější body areálu
- 480 mobilních a 180 pevných toalet
- 300 košů
- 1.200 m2 gum na zemi
- prodejních stánků je letos 260 a obsluhující personál 970 osob
- ochranka čítá přes 300 lidí
- 21 druhů piv - Radegast Ryze Hořká 12, Radegast Originál, Pilsner Urquel, Birell čepovaný, Birell ochucený ve 3 příchutích, Gambrinus Ochucený - 3 příchutě, Fénix, Excelent, Frisco ve 4 příchutích a cidery: Kingswood a Kingswood Dry, Kopparberg - 3 příchutě

Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.
COLOURS OF OSTRAVA

COLOURS OF OSTRAVA

Čtvrtek 16. 7. 2015 až Neděle 19. 7. 2015
od 1690 Kč
Vystupují:
BJÖRK (IS), KASABIAN (GB), RUDIMENTAL (GB), ST. VINCENT (US), MIKA (GB), CARIBOU (CA), CLEAN BANDIT (GB), JOSÉ GONZÁLEZ (SE), The Cinematic Orchestra (GB), RODRIGO Y GABRIELA (MX), Sly & Robbie meet Nils Petter Molvær (JM/NO/FI), Swans (US), Klangkarussell (AT), OWEN PALLETT (CA), OTHER LIVES (US), Roni Size Reprazent Live (GB), Avishai Cohen’s New York Division (IL/US), Augustines (US), William Fitzsimmons (US), Dillon (DE/BR), HVOB (AT), Faiz Ali Faiz (PK), Damian Lazarus & The Ancient Moons (GB), Black Strobe (FR), Kasai Allstars (CD), Kapela ze Wsi Warszawa (PL), Choir of Young Believers (DK), Oscar And The Wolf (BE), Vök (IS), Palenke Soultribe (US), Nortec Collective Presents: Bostich+Fussible (MX), Camille O´Sullivan (IE), The Mispers (GB), Mark Eliyahu feat. Alaev Family and Rita (IL), The Dumplings (PL), Bazzookas (NL), Abavuki (ZA), Džambo Aguševi Orchestra (MK), Imed Alibi (TN), Bokka (PL), Too Many Zooz (US), Canzoniere Grecanico Salentino (IT), ata Bojs, Lenka Dusilová a Baromantika, Michal Hrůza a Kapela Hrůzy, Bratři Ebenové, Aneta Langerová, Stromboli, Sto zvířat, Vladimír Mišík & ETC, Lenny, Longital, Tomáš Kočko & Orchestr, Boris Carloff, Clarinet Factory, Mucha, Jelen, Xindl X, Kieslowski, Come and Play, Tvr-dý/Havelka, Vasilův Rubáš, Fallgrapp, Megaphone, Květy, Narajama, Zuby nehty, Zlokot, TiNG, La3no Cubano, Ad-rian T. Bell, Holden Caulfield a spousta dalších
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
linda | 19. 07. 2014 | 09:21:36
listky colors

koupim listek na colors, cena do 1800, nebo 2 jednodenni listky na so a ne
,jeden za 850.

David | 18. 07. 2014 | 09:13:13
Koupím lístek

Koupím 4 denní lístek. Osobní převzetí u areálu dnes odpoledne. Cena - do 2 tisíc... Prosím pište na 731 141 342

Tereza | 17. 07. 2014 | 08:07:14
Koupím 2x 4denní vstupenky na coloursy. Odběr zítra ráno Ostrava. Rozumná cena vítězí :-)).
kolakows@centrum.cz

Lea | 17. 07. 2014 | 06:47:25
Koupím 2 vstupenky na Colours of Ostrava na sobotu, piste na lealeast@gmail.com
Lea | 17. 07. 2014 | 06:46:48
piste na lealeast@gmail.com
Simona | 17. 07. 2014 | 01:50:34
KOUPÍM 4-denní

Koupím 4-denní vstupenku nejlépe do 1800,- nejlépe předání dnes u vstupu osobně. Simona 737 986 543

Lena | 16. 07. 2014 | 08:13:37
Ahooj - prosím koupím místo pro osobu v kempu u areálu... 734 276 841, lena.czech@gmail.com, Díky, L.
Vendula | 16. 07. 2014 | 07:08:56
Koupím místo pro stan v kempu u areálu, klidně přihodím vyšší cenu ! mail : vendy.ven@klikni.cz

Kateřina | 16. 07. 2014 | 05:57:36
KEMP

Koupím nejlépe 2 tickety na stan u areálu Colours of Ostrava.
katty.vesela@seznam.cz

Hanka | 16. 07. 2014 | 05:43:48
KOUPÍM 2X FYZICKÝ LÍSTEK na celý Colours. Cena do 1.600,-Kč. Prosím o osobní předání PRAHA/OSTRAVA zítra. Dejte vědět na tel. č. 720 566 033. Díky

Marie | 16. 07. 2014 | 01:34:15
Koupim 1-5 vstupenek na Colours of Ostrava na sobotu 19.7.2014. Kontakt: mrnovakova@yahoo.com, tel: 603 979787

Jakub | 16. 07. 2014 | 12:46:20
Prodám 2 fyzické vstupenky (žádný e-ticket) na celý festival Colours of Ostrava za 1.800,- Kč/ks. Předání v Praze nebo v pátek v Ostravě. Kontakt 602654609 nebo jakub.zuman@gmail.com
Marek | 16. 07. 2014 | 12:20:48
Koupím 1 lístek na Colours of Ostrava

Koupím 1 lístek na Colours of Ostrava. Předání ve čtvrtek v den začátku festivalu v Ostravě dle dohody. Upřednostňuji fyzický lístek před e-ticketem. Cena-dohodou. Budu rád za vaše nabídky na tel: 737650415 nebo mail: marek.cech@email.cz. Předem děkuji

Andrea | 16. 07. 2014 | 09:07:28
Koupím jednodenní vstupenku na Colours of Ostrava na pátek 18. 7. Piště prosím na e-mail: hudecatko@seznam.cz

Anonymni | 16. 07. 2014 | 09:03:26
Prodám 2 čtyřdenní vstupenky na Colours, cena za jednu 1390 Kč. telefon 731 525 662
sarka | 16. 07. 2014 | 07:10:22
Koupím 2 jednodenní vstupenky na Colours of O. na čtvrtek, nabídky prosím na tel 777 594864.

Díky



Jana | 15. 07. 2014 | 06:06:33
SLEVA na dvě VIP vstupenky

Prodám DVĚ čtyřdenní VIP VSTUPENKY na Colours of Ostrava. VIP vstupenka má řadu výhod. Např. Samostatný VIP vstup na festival bez front. Možnost využití VIP zóny v areálu festivalu. Ve VIP zóně speciální menu, profesionální servis, bar nejen s míchanými drinky, vinotéka. Vlastní tribuny ve VIP zóně. Možnost setkání ve VIP zóně s umělci a významnými obchodními partnery. Původní cena jedné VIP vstupenky je 4500, já ji nabízím za 2500. ZÁJEMCI VOLEJTE NA: 737 543 944. NEBO PIŠTE NA: bertruda@centrum.cz

anonym | 15. 07. 2014 | 03:53:17
Prodám

Prodám jednodenní lístek na CoO na sobotu, cena 850kč nebo dohodou. Prac.důvody.
sefua@seznam.cz

Aneta | 15. 07. 2014 | 12:22:02
Colours

Koupím 1 čtyřdenní vstupenku na Colours, cena do 1500. Osobní předání v Ostravě, Olomouci nebo ve Frýdku. Ne e-tickets. Děkuji za nabídky. anetaz@email.cz

Lydia | 15. 07. 2014 | 09:21:57
Kupim 4-denni vstupenku

Koupim 4-denni listek na Colours of Ostrava do 1700 Kc. Predani v Ostrave nebo v Bratislave v piatok.
Email: kotrikova.lydia@gmail.com

Zuzana | 15. 07. 2014 | 09:16:58
Koupím

Koupím 2 vstupenky na Colours. Preferuji osobní předání Praha/Ostrava na místě v pátek večer.
Díky
z.hrazdirova@seznam.cz

Gábina | 15. 07. 2014 | 08:33:52
Koupím

Koupím 1 - 2 vstupenky na Colours, cena do 1500. Osobní předání v Praze nebo Ostravě. Ne e-tickets. gmaudrova@gmail.com

Veronika | 14. 07. 2014 | 08:19:53
Koupim 4-denni

Koupim 4-denni listek na Colours of Ostrava. Idealne predani pred festivalem v Ostrave.
Email: jemelik.v@gmail.com

Jaru | 14. 07. 2014 | 07:42:14
KOUPÍM

Koupím lístek na Colours of Ostrava, nabídněte, vyzvednutí v Ostravě. 724763514

Koupím | 14. 07. 2014 | 03:23:50
Koupím lístek na colours patek 18.7. janissa.p@seznam.cz Osobni předání Ostrava,opava

Barbora | 14. 07. 2014 | 01:04:04
KOUPIM

koupím 1 lístek na Colours of Ostrava za 1400kč. tel 777 707 651, předání v Ostravě

Pavel | 14. 07. 2014 | 09:08:57
KOUPIM

Koupim 2-5 listku na Colours of Ostrava za 1600 Kc.
Predani Praha nebo Ostrava, nemozny@gmail.com.

Martin J. | 13. 07. 2014 | 05:55:14
Vstupenka

Prodám jednu 4-denní vstupenku na Colours of Ostrava za 1600,-. Osobní předání v Krnově, Opavě nebo v Ostravě před Colours.

email: martin.janoushek@gmail.com
mobil: 777269971
Barc | 13. 07. 2014 | 02:51:59
Prodám 4denní vstupenku

Prodám jeden 4 denní lístek na Colours 2014 (fyzický, ne e-ticket) za 1600,-
Předání v Ostravě, klidně i čtvrtek 17.7 před Colours (mám totiž jeden navíc)
Kontakt: 773 157 232

Šárka | 12. 07. 2014 | 07:56:04
Prodám

Prodám 2x čtyřdenní vstupenku na Colours of Ostrava, cena za jednu 1600 Kč, za dvě 3000 Kč.
Preferuji osobní předání v Opavě, Rožnově pod Radhoštěm, Valašském Meziříčí nebo Novém Jičíně.
Kontakt: sarkagondekova@seznam.cz

Honza | 11. 07. 2014 | 08:05:18
Koupím ubytování v Kempu u Areálu pro 2 osoby
vancatovi@seznam.cz
724222037


Katka | 11. 07. 2014 | 11:07:42
KOUPIM

ahoj,

koupim 4 denni listek na Colours of Ostrava, cena do 1800,-, predani idealne Praha.
kontakt: besinska@seznam.cz

Pavla | 11. 07. 2014 | 10:50:06
Koupím

Ahoj,
koupím 2 lístky na pátek na Colours of Ostrava.
Díky za nabídky.
cermakovaPavla@seznam.cz

Petr | 11. 07. 2014 | 09:32:47
Koupím

Koupím dva 4 denní vstupy nabídněte :) ceskione@gmail.com

Linda | 11. 07. 2014 | 07:39:13
Koupím čtyřdenní vstupenku na Colours of Ostrava, cena do 1500, Ostrava a okolí.
Kontakt: lindasustova@seznam.cz

Adam | 10. 07. 2014 | 09:20:31
Koupím klasický 4 denní lístek na Colours of Ostrava, cena do 1600,- Ostrava a okolí.
Kontakt: adam.tomas.91@gmail.com

Lucka | 09. 07. 2014 | 02:46:52
Prodám klasický lístek na Colours of Ostrava (ne e-ticket)za 1600. Předání možné v Praze, případně po domluvě po Čechách. Kontakt: luciemx@seznam.cz

Jana | 09. 07. 2014 | 07:04:37
POZOR SLEVA. Prodám dvě VIP vstupenky na Colours of Ostrava. Jednu za 3000 (původní cena této vstupenky je 4500). Předání v Ostravě, nejlépe, co nejdříve. Kontakt: bertruda@centrum.cz

Jana | 08. 07. 2014 | 05:37:15
Prodám dvě VIP vstupenky. VIP vstupenka se prodává za 4500, já ji nabízím za 3000, předání v Ostravě, nejlépe, co nejdříve. Kontakt: bertruda@centrum.cz

T | 08. 07. 2014 | 02:46:53
Listky

Koupím 4 denní lístek na Colours do 1500 předání praha/ostrava

tomas.juchelka@gnj.cz

Martin | 08. 07. 2014 | 09:24:42
Kupim 2 listky 4denne

Kupim 2x 4denne vstupenky.
kontatk : martinkadlic@gmail.com

Gabriela | 08. 07. 2014 | 09:15:32
KOUPÍM čtyřdenní vstupenku

KOUPÍM čtyřdenní vstupenku na Colours do 1500. Nejlépe osobní předání Ostrava, Frýdek - Místek a okolí. Budu ráda za nabídky.

Kontakt: Gabrielalhotakova@gmail.com

Lenka | 08. 07. 2014 | 06:27:04
Koupím čtyřdenní vstupenku

Koupím čtyřdenní vstupenku do 1450,- Kč. Preferuji osobní předání Ostrava a okolí.

Kontakt: londalonka(zavinac)gmail.com

Monika | 07. 07. 2014 | 09:24:38
prodám 1 vstupenku

Prodám 1 čtyřdenní lístek (e-ticket) na Colours of Ostrava za 1800. kontakt: mstredulova@email.cz

Petra | 07. 07. 2014 | 06:04:57
Koupím 2 vstupenky

Koupím 2 lístky na Colours. Kontakt: p.grymova@seznam.cz

Martin | 06. 07. 2014 | 01:51:06
Koupím vstupenku 1500,-

Koupím jednu 4-denní vstupenku na Colours of Ostrava. Preferuji osobní předání Ostrava a okolí, popř. Praha.
kontakt : matteso(zavinac)gmail.com

Klára | 05. 07. 2014 | 08:31:01
KOUPÍM 1-3 vstupenky na Colours

Dobrý den, sháním až tři 4denní vstupenky na Colours of Ostrava, cena za kus do 1500. Budu ráda za nabídky. Převzetí Ostrava a okolí. Kontakt: klara.cikasova@gmail.com

honza | 05. 07. 2014 | 08:30:11

Ahoj, prodám lístek na colours, 4 dny, cena 1300 kč,Kontakt: vancata.honza@seznam.cz
možné osobní předání podle dohody

Míša | 04. 07. 2014 | 09:10:57
Prodám 2 lístky na Colours

Prodám 2x čtyřdenní vstupenku na Colours. Cena 3000Kč za oba. Předání možné buď v Praze, ve čtvrtek 17.7. v Ostravě nebo možno zaslat poštou.
Kontakt: michaela-jakubcova@seznam.cz, tel. 608 023 428

Eliška | 04. 07. 2014 | 07:40:53
Koupím lístek na Colours

Sháním čtyřdenní vstupenku na Colours of Ostrava 2014. Cena za lístek do 1700 kč.
Kontakt: moravcova-eliska@seznam.cz

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |