Kalendář koncertů 7/2015

Kalendář koncertů 7/2015

01. 07. 2015  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
Líný červenec – tedy aspoň pro ty, kdo nefestivalují – se blejskne hned zkraje koncertem Luno a pak vystoupením Manon Meurt uprostřed. Na konci se pak můžete těšit na výživnější srpen, nebo se flákat na jednom z tisíců festivalů, které tenhle po čertech rozpálený měsíc nabízí.
2. 7. Luno (Café Neustadt)
LUNO prý toto léto neuvidíte jinde, takže je za čím pospíchat. Jejich síla se ukázala hlavně v okamžiku, kdy v akustickém provedení vystoupily melodické části skladeb, resp. hlas zpěvačky Emy. Jak to bude s Luno dál zatím nevíme jistě, každopádně tohle si nenechte ujít.
 

11.7. Lindsey Stirling (Žluté lázně)
Žluté lázně uvítají objev americké scény, což bude, pokud počasí nezklame, velká paráda. Lindsey kombinuje elektroniku s hrou na housle a celé to zní dost úchvatně.
 

15. 7. Nano + Manon Meurt (Bajkazyl Náplavka)
Pokud vydrží počasí jedenáctého, musí i patnáctého, skoro by to bylo lepší (bez urážky Lindsey). Na Bajkazyl Náplavce vystoupí čeští Manon Meurt, vynikající shoegazová partička, kterou zřejmě není vůbec třeba představovat. Vedle nich zahraje indie electropopová kapela NANO.

19.7. Deerhof (Radlická kulturní sportovna)
Bez debat se v případě sanfranciských experimentátorů jedná o nejstarší kapelu, která u nás během července vystoupí. Na pažbě diskografie mají už 13 zářezů, ten poslední nese jméno La Isla Bonita a vy ho budete mít možnost prozkoumat 19. 7. v Radlicích, v kulturní sportovně. Prostor je to nezávislý (jak se zdá z fotek), jak to je s akustikou budete muset prověřit sami.

Deerhof se věnují hudbě, která si našla svou specifickou niche čili skulinku: bez pomoci hudebního byznysu, nutno dodat. V Praze budou mít doprovod složený z budějovických Kidney Wound (noise), shoegazeových At Bona Fide a pražských Peleton.
 

2. 7. Die! Die! Die! + Or (Potrvá) / 15. 7. Houpací koně (Café Neustadt) / 23. 7. Herbie Hancock (Forum Karlín) / 23. 7. Longital (Café Neustadt) / 23. 7. Robert Plant and The Sensational Space Shifters (Hala Rondo, Brno)

Pravidelná dávka toho nejlepšího z hudby: MUSIC SAVES MY SOUL.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LINDSEY STIRLING

Sobota 11. 7. 2015
Vystupují:
Lindsey Stirling (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika