Michael Burian k narozeninovému Zenu

Michael Burian k narozeninovému Zenu

20. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Michael odpovídal na otázky položené k příležitosti 7. narozenin Zenu. Ať už se vydáte pod šiřé nebe na festival, nebo na oslavu Zenu, přejeme příjemné čtení a pokud by Vás tento rozhovor s Michaelem nenasitil, můžete pokračovat na Techno.cz, kde je aktuálně jeho profilový rozhovor.
Ahoj Michaeli, letošní rok pro tebe mimo jiné znamenal návrat na rezidentní klubovku Zen v Roxy. Jak zatím hodnotíš tento „comeback“?
Myslím, že Zen se pomalu ale jistě opět dostává tam, kde kdysi pevně stál.

Zen oslaví už sedmé narozeniny, ukázal našemu publiku spoustu zahraničních hvězd i nových talentů, světelných, dekoračních i projekčních vizualizací a nepochybně se vryl hluboko do podvědomí lidí. Máš ty sám osobně nějaké zatím nesplněné přání související se Zenem?
Myslím si, že Zen by si možná zasloužil ještě více pozornosti při jeho realizaci a tak bych si přál zapojit do jeho příprav nějaké nové tváře, plné nových nápadů. Konkurence na klubovém poli je myslím dost veliká a udržet si čelní postavení není vůbec jednoduché.

michael burian

S kolegou rezidentem Romanem Raiem se skvěle stylově doplňujete, oba jste výraznými producenty s velkými úspěchy v zahraničí. Jak se po letech tvrdé práce ty osobně díváš do minulosti a jak naopak do budoucí cesty?
Nerad se ohlížím, raději se vždy dívám dopředu a ten neustálý vývoj a posun mi dává energii na sobe dál pracovat. Žít jenom z úspěchu, které už jsou za mnou, to mě nebaví.

Co nějaká vtipná historka z průběhu sedmi let jeho trvání?
Ani ne vtipná historka, možná jen taková zajímavost; několikrát se bohužel stalo, že host Zenu z nějakých důvodů nedorazil a tak zůstal celý večer na nás rezidentech. Pro mě to ale paradoxně vždy byly ty nejlepší Zeny.

Jakou skladbu na Zenu nikdy neopomeneš zahrát?
Nemám skladbu, kterou bych pravidelně na každém Zenu zahrál, každopádně se ale najde pár tracků, které si lidi se Zenem dost spojují.

Kdyby měl Michael Burian čarovnou moc, kterého ne-djského hosta by na Zen rád pozval?
Myslím, že nejen pro mě by bylo skvělým překvapením, kdyby třeba na sobotní oslavě narozenin přišel Dave Gahan na pódium a všem zazpíval Free Love.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika