Prague Pride afterparty již za měsíc v Roxy

Prague Pride afterparty již za měsíc v Roxy

23. 07. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 15.8. proběhne v pražské Roxy a NoDu oficiální afterparty po festivalu Prague Pride, na které se představí britské housové duo Hoxton Whores, berlínští Fidelity Kastrow a Jonty Skrufff, brazilský Marcelo K2, Michael Burian a další.
Přinášíme vám informace o předprodejích na klubovku letošního léta a představujeme české vystupující!

Pokud chcete být součástí oficiální afterparty po festivalu Prague Pride v Roxy, neměli by jste zaváhat a pořídit si vaší propustku na tento nabitý večírek již nyní! Vstupenky jsou v předprodeji na www.praguepride.cz a www.ticketstream.cz . Cena standardní vstupenky činí příjemných 290,- Kč a pro ty, kteří chtějí zazářit a být hvězdami večírku jsou k mání VIP vstupenky na balkón za 990,- Kč.

Pojďme si představit české zástupce, kteří vystoupí na hlavní stagi v Roxy a přilehlé galerii NoD!

MICHAEL BURIAN

MICHAEL BURIAN:
Autor remixu skladby od Bedřicha Smetany – Vltava je právem považován za předního českého umělce na poli elektronické hudby. Jeho sound byl kromě známých domácích eventů a festivalů ke slyšení například v americkém Miami, Latinské Americe nebo na Ibize. Je majitelem hned několika hudebních ocenění a v neposlední řadě se může pyšnit svou show na rádiu Evropa 2.

SUBGATE:
Během 14-ti leté kariéry vystoupil po boku uznávaného Carla Coxe, Laurenta Garniera nebo Jorise Voorna a pravidelně se představuje na festivalech a halových akcích nejen v ČR, ale také v zahraničí. Od roku 2015 je majitelem hudebního vydavatelství One Way Records a jeho vlastní tvorba vychází i na dalších značkách po celém světě.



FELIX!:
Charismatický Felix! působí na domácí scéně od roku 2001 a jeho styl balancuje mezi house, deep house, indie, detroit housem/technem a nu diskem. Je rezidentem dvou pražských nocí a to Picnic v Klubovně 2. patro a deep housového večírku Deer. Pravidelně ho můžete slýchávat také ve stylové restauraci NOI na Malé Straně!

DJANE ZU:
Rezidentka klubovny 2. patro, kde se pravidelně prezentuje na noci Tennis. Díky svému širokému stylovému rozpětí a skvělým citem pro výběr tracků se letošní rok objeví například na známém festivalu Mácháč na deepovém pódiu po boku bristkého mága Trise Kaya!

PETR K!:
Skvělý producent, dj a party man v jedné osobě, který působí především v domovském klubu Radost FX či Chapeau Rouge. Jeho několikahodinové deep housově laděné sety jsou tím pravým do galerie NoD a věřte, že pod jeho taktovkou se budete bavit více než skvěle!

Kompletní informace o Prague Prie afterparty naleznete na www.praguepride.cz a https://www.facebook.com/events/1673592436205299/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PRAGUE PRIDE AFTER PARTY

Sobota 15. 8. 2015
Vstup: od 290 Kč
Vystupují:
Subgate, Michael Burian + houslista, Hoxton Whores (UK), Jonty Scrufff & Fidelity Kastrow (Germany), Marcelo di Lazari (Brasil), elix!, Petr K, Zu
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika