FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Brutal Assault oslaví 20. narozeniny

Brutal Assault oslaví 20. narozeniny
30. 07. 2015   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Hudební festival Brutal Assault – jedna z nejprestižnějších metalových akcí na světě - letos oslavuje již 20. své existence! Letošní ročník se odehraje v termínu 5. - 8. srpna 2015 v jedinečné lokalitě vojenské pevnosti Josefov u Jaroměře. Během čtyřdenního maratónu se na třech pódiích představí přes 100 kapel z celého světa, to vše pod dozorem tisíců hudebních fanoušků z Česka i ze zahraničí.
Ti si budou moci vychutnat jedinečnou atmosféru, jež produkuje kombinace výběru toho nejlepšího z rozličných metalových subžánrů a historického ducha Habsburské vojenské pevnosti. Právě tato kombinace eklektické dramaturgie a jedinečného prostředí historické pevnosti tak výrazně odlišuje festival Brutal Assault od ostatních festivalů, které se zpravidla konají na fádních prostorech letišť a luk a nabízí stále stejná jména, zcela bez ochoty objevovat mimo léty prověřených velikánů také nové zajímavé kapely a žánry.

fotkky z Brutal Assault

Letošní výročí se rozhodlo vedení festivalu oslavit line-upem doslova nabušeným kapelami „středí velikosti“ bez důrazu na velkého headlinera, protože tento přístup umožní největšímu množství fanoušků vychutnat si co největší množství svých oblíbených kapel. Odezva Českých i zahraničních fanoušků na tento více undergroundový přístup je zatím naprosto fantastická a festival tak má nakročeno ke svému nejúspěšnějšímu ročníku!
 

Fanoušci si letos poprvé mohou vygenerovat vlastní plakát s kapelami, které se jim z letošního line-upu líbí nejvíce a pochlubit se tak svým vkusem přátelům a ještě vyhrát vstupenku na festival. Více informací o aplikaci #mybrutalassault seženete na: http://my.brutalassault.cz/cs/

Také letos jako každý rok dozná areál řady zlepšení, které mají za úkol zkvalitnit úroveň pobytu jeho návštěvníků. Nejpatrnějšími změnami bude rozšíření našich výstavních prostor o jednu speciální stage, na které se odehrají velice speciální koncerty, o kterých však zatím nebudeme zveřejňovat podrobnosti.

Konkrétní novinky, stejně tak jako informace o kapelách, programu a další aktuality, jsou pravidelně zveřejňovány na oficiálních webových stránkách festivalu www.brutalassault.cz a FB profilu www.facebook.com/brutalassaultfest.

Dodal: Brutal Assault
BRUTAL ASSAULT

BRUTAL ASSAULT

Středa 5. 8. 2015 až Sobota 8. 8. 2015
od 1700 Kč
Vystupují:
Agalloch, Amenra, Anaal Nathrakh, Annihilator, Antaeus, Antropomorphia, Asphyx, At The Gates, Be'lakor, Benighted, Biohazard, Blood Eagle, Bloodbath, Brujeria, Candlemass, Cannibal Corpse, Carach Angren, Carnifex, Cattle Decapitation, Cradle Of Filth, Cryptopsy, Dead Congregation, Death DTA, Decapitated, Defeated Sanity, Demilich, Demonic Resurrection, Einherjer, Emmure, Enslaved, Esoteric, Evergreen Terrace, Excrementory Grindfuckers, God Dethroned, Godflesh, Gutslit, Headcrash, Heaven Shall Burn, Ill Nino, Kataklysm, Katatonia, Killing Joke, Kreator, Krisiun, Kypck, Lantlôs, M.O.D., Marduk, Mastodon, Mushroomhead, Napalm Death, Nervosa, Nuclear, Nuclear Assault, Primordial, Psycroptic, Ramming Speed,Ratos De Porao, Rectal Smegma, Rings Of Saturn,Rome,Rosetta, Sarke, Sepultura, Sikth, Skalmold, Skepticism, Sólstafir, Squash Bowels, Suicide Silence, Sunn O))), Svartidauði, The Dillinger Escape Plan, The Haunted, Touché Amoré, Toxic Holocaust, Trap, Triptykon, Trouble, Vader, Vildhjarta, Walls Of Jericho, Winterfylleth
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ FOTKY
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |