The Prodigy zahrají v pražském Forum Karlín

The Prodigy zahrají v pražském Forum Karlín

01. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Těm, kteří se nedostali na festival Trutnoff, nabídne oblíbená britská kapela The Prodigy ještě letos další vystoupení u nás. Den před státním svátkem 17. listopadu zahrají v Karlíně.

Předprodej už spustil Eventim, kapacita akce je 3.500.

Přečtěte si více o novém albu The Day is My Enemy.

Oficiální tisková zpráva:

„Trutnoff in Prague“ - The Prodigy se v listopadu vrátí s neobvyklým a mimořádným koncertem

Před týdnem skončil Trutnoff Open Air Festival, jehož hlavní hvězdou byli britští elektroničtí šamani The Prodigy, kteří festival na Hlavní scéně ukončili úspěšným vystoupením jako divoká a energická tečka. Pořadatelé trutnoffského festivalu k prvnímu školnímu dni připravili zajímavý a povedený dárek. Kapela zvyklá na desetitisícové haly a velké festivaly u nás vystoupí v pro jejich koncerty neobvyklých prostorách - v komornějším prostředí s omezenou kapacitou - v pražském Foru Karlín. Jejich koncert pod názvem „Trutnoff in Prague“ se uskuteční 16. listopadu a bude oslavou 17. listopadu a připomínkou nedožitých osmdesátin Václava Havla, který je náčelníkem trutnoffského festivalu. The Prodigy se k nám tak vrátí po třech měsících od jejich festivalového koncertu, aby vystoupili v mimořádném prostředí Fora Karlín. Pozor, kapacita je omezena!

The Prodigy

Je známo, že kapelám se v trutnoffském podhorském ležení dobře hraje. Koncerty na zdejší udusané rudé půdě jsou energické a nadstandartní. Vybičované vnímavými návštěvníky, kteří hudebníky ženou ještě k větším výkonům a skupiny na to rády slyší. Vydávají ze sebe víc než jinde - vše. A platí to nejen o domácích.

V mnohých ještě doznívají zážitky ze skvělého koncertu šamanů The Prodigy na Trutnoff Open Air Festivalu minulou neděli a už se můžou v den zahájení školního roku těšit na další. The Prodigy atmosféra trutnoffského festivalu zřejmě uchvátila a zasáhla natolik, že se rozhodli se vrátit a na pořadatele nejstarší hudební přehlídky svého druhu u nás se obrátili s žádostí o uskutečnění ještě jednoho koncertu v rámci již téměř uzavřeného podzimního tour. „Protože víme, že se mnozí toho skvělého festivalového vystoupení z různých důvodů nemohli zúčastnit, rozhodli jsme se přistoupit na nabídku kapely a uskutečnit ještě jeden výjimečný a mimořádný samostatný koncert s omezenou kapacitou v rámci podzimního turné The Prodigy,“ uvádí Indiánka Marta Věchetová. Koncert se uskuteční v předvečer sedmnáctého listopadu, tedy v pondělí 16. 11. od 20:00 ve Foru Karlín.

Tento koncert bude opravdu mimořádný – bude oslavou svobody, kterou nám přinesl 17. listopad a proběhne v komorním, téměř klubovém prostředí, než jsou fanoušci i samotná kapela zvyklá. Kapacita bude omezená. „Byla to jedna z našich podmínek. Udělat koncert, který bude něčím výjimečný a jiný. V mimořádných prostorách, odlišných od těch festivalových i halových. A kapela na to přistoupila,“ uvádí za pořadatele Martin Geronimo Věchet. Zatímco v zahraniční kapela zaplňuje desetitisícové haly, u nás vystoupí ve Foru Karlín s kapacitou 3 000 lidí. V rámci jejich tour půjde zřejmě o jediný takovýto koncert. „Bude to kultovní setkání s až rodinnou atmosférou s nejvěrnějšími fanoušky a těmi, kteří se budou chtít dotknout bezprostřední atmosféry. Mnozí si budou moci připomenout i magickou atmosféru trutnoffského festivalového setkání přenesenou na jeden večer do uzavřeného moderního prostoru Fora Karlín. Tento nově vytvořený prostor evokující starou Lucernu v moderním provedení se k The Prodigy dobře hodí svými moderními technologiemi a použitím těch nejsoučasnějších materiálů. V kontrastu k tomu se diváci budou moci setkat i se známými trutnoffskými prvky - drobnými stánky a přírodními proprietami z festivalu,“ uvádí Eva Lipová Navrátilová.

„Na Trutnoff Open Air Festivalu si asi opravdu vzpomněli na svá punková léta, jak uvedla v našem Festivalovém samizdatu Jana Kománková. Odpovídala tomu i pro festivaly neobvyklá osmdesátiminutová délka vystoupení, oproti obvyklé hodině. Mimochodem, první, s kým se kapela po příjezdu na Bojiště postupně přivítala a koho si později připnula i na svůj Instagram, byla v klidu se v zákulisí pasoucí koza Agáta,“ uvádějí pořadatelé.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Eventim za 1100 Kč + poplatky (tedy celkem 1200 Kč), v památeční edici je také bude možné zakoupit na stránkách Trutnoff Festivalu www.festivaltrutnov.cz.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE PRODIGY

Pondělí 16. 11. 2015
Vstup: od 1200 Kč
Vystupují:
The Prodigy (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika