Hurts potvrzeni na únor do Prahy

Hurts potvrzeni na únor do Prahy

16. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britské duo Hurts oznámilo data svého nadcházejícího turné, které souvisí s jejich třetím albe s názvem Surrender. Nahrávka vyjde 9.října a deska vyjde na labelu Columbia Records. Hurts z něho nedávno zveřejnili několik ochutnávek, kromě singlu Some Kind Of Heaven, který uvolnili o prázdninách je na YouTube čerstvě k vidění také song s názvem Lights.
Hurts na novém albu započali pracovat ihned poté, co v roce 2014 zakončili své předchozí, vyprodané turné. Celý loňský rok pak pokračovali v psaní a nahrávání, přičemž opět procestovali velkou část světa. Album se nahrávalo na Ibize, v New Yorku, v Montreaux, v Los Angeles, ve Švédsku i ve švýcarských alpách. Opět ho produkoval jejich oblíbený švédský producent Jonas Quant, ke spolupráci ale tentokrát přizvali také věhlasného, Grammy ověnčeného producenta Stuarta Pricea (Madonna, The Killers) a Ariela Rechtshaida (Haim, Wampire Weekend).

Hurts (UK)

Hurts se vracejí dva roky poté, co vydali veleúspěšné album Exile a společně s Calvinem Harrisem a Alesso natočili singl Under Control, který obsadil 1.místo hitparád v několika zemích. Do této doby prodali více než 1,2 miliónu alb, přes 3 milióny singlů a přes 250.000 vstupenek na jejich posledním turné.

Nadcházející tour bude největším turné Hurts v jejich dosavadní historii. Začne 11.února v Glasgow, bude mít přes 20 zastávek a koncerty se odehrají i na velkých stadionech, či v renomovaných halách jako je Brixton Academy v Londýně nebo Hartwall Arena v Helsinkách. 25.února Hurts přijedou své nové album představit opět do pražské Incheba Arény.

Exklusivní předprodej bude zahájen ve středu 16.září v 11.00 na www.crowdsurge.com. Prodej vstupenek v tuzemských předprodejích bude zahájen v pátek 18.září v 11.00 za 790,- Kč + poplatky na www.goout.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou zbývající vstupenky za 950,- Kč.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HURTS

Čtvrtek 25. 2. 2016
Vstup: 790 - 950 Kč
Vystupují:
Hurts (UK), THE FELLAS (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika