Snowboardová sezóna začíná v Roxy

Snowboardová sezóna začíná v Roxy

17. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Internetový magazín Freeride.cz uvádí společně se svými partnery Red Bull, Dakine, Lib Technologies, Gnu Snowboards, Sony Action Cam, Jägermeister a Boardmag.cz pražskou premiéru nového snowboardového filmu Eversince od světoznámé produkce Absinthe Films. 
Ve filmu “Eversince” uvidíme špičkový snowboarding v podání nejlepších jezdců planety jako jsou Bode Merrill, Manuel Diaz, Wolle Nyvelt, Cale Zima, Jason Robinson, Brandon Cocard, Ozzy Henning, Garret Warnick, Max Buri, Nicolas Müller a další. Absinthe Films natáčeli během celé loňské zimní sezóny v hlubokém prašanu a na streetových spotech na mnoha lokacích po celém světě od Alp až po Aljašku.
 

Premiéru přivítá opět nejznámější pražský klub Roxy a do Prahy jak je zvykem přijede speciálním autobusem i Absinthe crew s několika jezdci a tvůrci fimu. Fanoušci se mohou těšit především na jednu z největších hvězd snowboardingu, legendárního Švýcara Nicolase Müllera. Po samotném premiérovém promítání filmu na obřím plátně a za skvělého ozvučení přijde na řadu autogramiáda Nicolase, Jasona Robinsona a Maxe Buriho a poté už rozjedou párty přední čeští DJs Akvamen a N'zym!

ABSINTHE FILMS EUROPEAN PREMIERE TOUR
Po výjimečně horkém létě je opět čas se před zimou trochu osvěžit, a tak produkce Absinthe Films tradičně jako první rozjíždí sezónu se svou premiérovou tour, tentokráte k novému filmu “Eversince”. V novém snímku jedné z nejznámějších světových snowboardových filmových produkcí budou opět představeny neuvěřitelné záběry top snowboardingu v podání nejlepších světových jezdců, natočené na nejnáročnějších spotech po celém světě. Evropská premiérová tour startuje tradičně 17. září v Plaza Clubu ve švýcarském Curychu a každá další zastávka slibuje jako vždy první podzimní setkání celé lokální snowboardové scény.

Mezi celkem 28 (!!!) evropskými stopy samozřejmě figuruje i Praha, a to hned na třetím místě po Curychu a Innsbrucku. Premiéra v našem hlavním městě je Absinthe partou po několik let hodnocena jako nejlepší zastávka celé tour, hlavně díky zapálenému davu, který rozumí snowboardingu a dokáže ho ocenit nejen aplausem a potleskem, ale také divokým mejdanem. Pevně doufáme, že nejinak tomu bude i letos a že Absinthe partě opět ukážeme jak vypadá pravá snowboardová párty po česku..!

EVERSINCE
V “Eversince” na nás všechny čeká exkluzivní line-up nejlepších backcountry a urban snowboarderů. Ať už jde o příkré svahy Himalájí a Aljašky nebo brutální streety ve Švýcarsku, tenhle film vás uchvátí nejen dech beroucími scenériemi a parádnimi triky, ale také na vás přenese emoce a nadšení pro snowboarding.

Co se týče jezdců, za prvé se ke svým kořenům u Absinthe Films vrací švýcarská dvojice Nicolas Müller a Fredi Kalbermatten, což slibuje tu nejlepší podívanou, přestože ve filmu nemají tolik záběrů jako ostatní. Další velkou oporou Absinthe jezdeckého týmu je už několik let Bode Merrill ze Salt Lake City, který kombinuje kreativitu a progres jako nikdo jiný. Jihoamerické Chile reprezentuje opět Manuel Diaz, kterému se podařilo už podruhé za sebou dostat na prestižní cover celého filmu.

Nejmladší generaci švýcarských zabijáků zastupuje Max Buri, který je společně s Američanem Garrettem Warnickem nováčkem v Absinthe partě, a kterého budete moci také osobně poznat při pražské premiéře. Další Američané už patří ke stálicím, a tak se můžeme těšit na našláplé párty Brandona Cocarda, Austina Sweetina a Jasona Robinsona, který byl za své ježdění v minulé sezóně odměněn nejočekávanějším závěrečným partem. A právě Jason Robinson bude společně s Maxem Burim a Nicolasem Müllerem hlavní hvězdou pražského večera!

NABITÁ TOMBOLA
Jako vždy se můžete těšit na nabitou tombolu, ve které budete mít šanci vyhrát spoustu cen od našich partnerů. Tombola bude opět probíhat stylem "vylov si odznáček" u našich FR slečen ve foyer Roxy. Na vstupu dostanete každý jeden lístek na jeden “výlov” a poté si budete moci další lovení zakoupit vždy za 20 Kč. V osudí například bude snowboard Capita, snowboardová bunda Dakine, kamera Sony Action Cam a další věci dodané přímo partou Absinthe Films, dále spousta dárků od partnerů mejdanu Lib Technologies, Gnu Snowboards a Sony Action Cam.

GRAFICKÁ SOUTĚŽ O SNOWBOARD GNU
Od minulého týdne zároveň probíhá kreativní soutěž o snowboard Gnu, který převezme přímo v Roxy autor nejlepšího návrhu samolepky s logem této legendární značky a motivem na téma “Unreal Snowboarding” přímo z rukou Nicolase Müllera, od loňského roku posily teamu Gnu. Veškeré informace k soutěži najdete na odkazu níže. Posílejte návrhy, máte velkou šanci vyhrát snowboard!

SHRNUTÍ
Co: Premiéra snowboardového filmu “Eversince” od Absinthe Films
Kdy: Sobota 19. září 2015
Kde: Roxy Prague, Dlouhá 11, Praha 1
Door open: 22.00
Start promítání: cca 00.00 - 00.30
Vstup: 150 Kč (v ceně 1 lístek do tomboly za 20 Kč)
DJs: Akvamen & N’zym

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1640587899521966/

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EVERSINCE PREMIERE NIGHT PRAGUE

Sobota 19. 9. 2015
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Premiéra snowboardového filmu světoznámé produkce + Akvamen & DJ N'Zym
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika