Kompletní program 23. narozenin Roxy

Kompletní program 23. narozenin Roxy

22. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dvacáté třetí narozeniny klubu Roxy se blíží a jako každý rok nabízí návštěvníkům nabitý týden plný oslav. Roxy a Experimentální prostor NoD se znovu představí jako jeden celek a na každý den nachystaly pestrý program plný parties, koncertů, performance, divadel a výstav. 
ROXY

19. 10. Opiuo (NZ) - Opening Ceremony
Pondělní opening představí novozélandského producenta Opiuo. Tento glitch-hopový objev vystoupí v Česku úplně poprvé. Jako narozeninový dárek pro všechny své fanoušky nabízí ROXY tento večírek zdarma. V rámci pondělního zahájení proběhne vernisáž projektu ROXY Visuals, který opět promění interiéry klubu.
 

20. 10. Walk Off The Earth (CAN)
Walk Off The Earth je fenomén, který posunul hranice toho, co může kapela ve 21. století přinést světové pop music. Kanadská formace přijede do Prahy představit své druhé autorské album Sing It All Away. Koncert je vyprodán.
 

21. 10. Soundz Czech
Prostory ROXY a NoD se propojí v jeden tepající celek. Vyroste tu pět rozdílných pódií, které se otevřou hudebním fanouškům opět zdarma. Pět scén, devět kapel. Vladimír 518 & live band, Vložte kočku, Manon Meurt, Noisy Pots, Kittchen, Apollinaire, Peter Pan Complex, Gagarin a Black Lion.

Vladimir 518

23. 10. Friction, DJ Zinc, Kove (UK)
Pátek bude v ROXY patřit bass a drum&bass music. Pogratulovat přijede majitel Shogun Audio DJ Friction, legenda pohybující se napříč žánry DJ Zinc a objev posledních dvou let Kove. Drum&bass k ROXY patří a narozeniny nebudou výjimkou.
 

24. 10. Dense & Pika, Paul Woolford (UK)
Sobotní noc narozeninových oslav ROXY BE23 máme tu čest představit vám jména, které v současnosti výrazně přetváří pojetí techna. Přijíždí členové Scubova labelu Hotflush recordings a inovátoři rovného beatu Dense & Pika a Paul Woolford.
 

NoD
Celý festival za Experimentální prostor NoD otevře interaktivní pohybová performance „Ljós“ v koprodukci s audiovizuálním studiem Lunchmeat s projekcí generativní grafiky italského audiovizuálního studia. Druhý den v divadle vystoupí Tujiko Noriko - experimentální hudebnice, skladatelka a filmařka, která díky své tvorbě bývá často označována jako „japonská Björk“. Třetí den se prostory NoD a ROXY propojí v rámci SOUNDZ CZECH.

Během pátečního programu smaže formace BERG hranice mezi pohybem a zvukem v live performance Jakuba Rataje, Jiřího Lukeše & Vladimíra Buriana. V sobotu se v NoD představí současná taneční špička v rámci unikátního site-specific projektu FATAMONTÁŽ. Ve čtyřech skupinách složených vždy alespoň z jednoho tanečníka a výtvarníka provedou diváky všemi zákoutími NoD se svými pohybově výtvarnými performance na společné téma geometrie.

Galerie NoD se v rámci narozenin představí hned několika vernisážemi. Tou hlavní bude výstava Stanislava Zippeho a spol.: EXAKTA. A nad křižovatkou Dlouhá/Rybná bude instalován nový objekt. Pro letošní rok vybral tým Galerie NoD sochu od Aleny Kupčíkové Zpívající tančící strom

Více informací na roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY BE 23: PAUL WOOLFORD

Sobota 24. 10. 2015
Vstup: od 200 Kč
Vystupují:
DENSE & PIKA (UK), PAUL WOOLFORD (UK), Schwa, IM Cyber
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika