Britské duo Bondax přijíždí poprvé do Česka

Britské duo Bondax přijíždí poprvé do Česka

02. 10. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Většina teenagerů je v osmnácti ráda, že se jim podařilo získat řidičák nebo složit maturitu. Ne tak britské hudební duo Bondax. Tihle kluci už v osmnácti dosáhli úspěchů, o kterých se i matadorům hudební scény může jenom zdát. A to jsou teprve na začátku. 21. listopadu poprvé představí českému publiku svěží směs garage, housu, popu a elektroniky.
Vlastní label, live session na BBC Radio 1, přes pět a půl milionu followerů na Soundcloudu, účast na festivalech jako Creamfields nebo Bestival. Tohle všechno už stihli Bondax zvládnout a to teprve nedávno přesáhli v Británii hranici plnoletosti. Adam Kaye a George Townsend se poprvé potkali už v jedenácti letech v britském Lancesteru. George vyrostl s otcovými nahrávkami Johna Martyna. Když mu dal jeho bratranec poprvé poslechnout dubstep natrvalo v něm vypěstoval zájem o elektronickou hudbu. Adam byl spíš na indie a rock ale postupně začal experimentovat s elektronikou a to pod vlivem LCD Soundsystem nebo Bon Ivera. Když v šestnácti s falešnou občankou začali obrážet Manchesterské kluby, fascinace klubovou scénou už naplno určila jejich další směřování.
 

Jejich cit pro melodii a tvorbu songů, které prostě nejde dostat z hlavy, vytváří kombinaci, která si podmaňuje hitparády i kluby. Prvním úspěšným songem byl v roce 2013 Giving It All následovaný dalším skvělým All I See. S plným nasazením pracují na prvním albu, na kterém chtějí hodně experimentovat a ne jen následovat aktuální trendy. V ROXY vám představí, jakým směrem se jejich tvorba bude dál ubírat.

Předprodej bude spuštěn v pondělí 5. října.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BONDAX

Sobota 12. 12. 2015
Vstup: od 200 Kč
Vystupují:
BONDAX (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika