Podzimní Overtone Festival s MS MR

Podzimní Overtone Festival s MS MR

15. 10. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Roční období se vystřídala, po létu přišel podzim a s ním i další, druhá, edice Overtone Festivalu. Venku přituhuje a Overtone se stěhuje pod střechu do pražského Roxy. Druhý díl Overtonu proběhne 23. listopadu a Fource, společně s H&M Loves Music, má tu radost představit jeho hlavní hvězdu. Připravte se, přijede americké duo MS MR.
MS MR je dvojice z New Yorku - zpěvačka Lizzy Plapinger a producent Max Hershenow. Jejich hudba se pohybuje na pomezí zasněného popu, alternativního rocku a elektronické hudby. První úspěch zaznamenali v roce 2012 svým singlem Hurricane, který se objevil i na debutovém albu Secondhand Rapture. Pitchfork a další nezávislé hudební servery MS MR přirovnávaly k Florence and The Machine a nebo Laně del Rey. V červnu letošního roku dvojice vydala album How Does It Feel, které se stalo číslem jedna v americké hitparádě těch nejnovějších trendů US Heatseekers magazínu Billboard.
 

Hlavní hvězda druhého Overtonu je na světě. Brzy odhalíme další dvě zahraniční jména a jedno české. Všechny bude spojovat totéž – jsou jedineční, talentovaní a neokoukaní.

Vstupenky na festival budou k dostání od pátku 16. října v 10 hodin na GoOut.cz. Ti rychlejší si je budou moct pořídit za speciální cenu – 490 Kč. Po vyprodání levnějších lístků o stovku zdražujeme.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OVERTONE FESTIVAL

Pondělí 23. 11. 2015
Vstup: od 490 Kč
Vystupují:
MS MR (USA), Kyla La Grange (UK), GRiZ (US) a Ghost of You (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika