Chinaski na turné

Chinaski na turné

27. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Během letních měsíců bude možné skupinu Chinaski na festivalech spatřit jen zcela výjimečně. Připravili si totiž své turné po hradech a zámcích s názvem Chinaski Music bar Open Tour 2006.
Hlavním hostem tohoto turné bude vítěz soutěže Coca-cola Popstar skupina Temperamento. Druhou předkapelou měla být skupina Ready Kirken, která bohužel v polovině července ukončila svojí činnost. Návštěvníci však nebudou ochuzeni, protože vzniklý časový prostor vyplní Chinaski i Temperamento větší délkou svých vystoupení. Turné doprovází velká koncertní scéna s kvalitním zvukem a neobvyklou světelnou a video show.

chinaski

Poslední album skupiny nazvané Music bar, které má ve své nabídce nejhranější radiový singl Tabáček, bylo podpořeno vyprodaným podzimním turné a stalo se nejprodávanější deskou v roce 2005 vůbec. V témže roce získala skupina mnoho ocenění včetně čtyř cen Českého slavíka v kategoriích album, skupina, píseň a videoklip roku. Slavíky doplnily Ceny akademie Anděl 2005, Ceny Óčka, Žebřík atd. Největším úspěchem pro skupinu bylo však ocenění fanoušků ve formě rekordní návštěvnosti turné, která dosáhla výše 80.000 unikátních diváků.

Na jaře letošního roku vyšlo skupině Chinaski CD/DVD s názvem Movie Bar, které obsahuje nejen kompletní album Music Bar, ale i DVD obsahující dokument o turné a nejnovější videoklipy.

V rámci aktuálního turné po hradech a zámcích zavítají Chinaski se svými hosty i do zámeckého amfiteátru v Polné u Jihlavy, kde již během letní koncertní sezóny vystoupily s velkým úspěchem skupiny Divokej Bill a Tři Sestry. V pátek 28.7. se očekává neméně úspěšný koncert Chinaski, Ready Kirken a Temperamento. Lístky na tento koncert jsou již v běžných předprodejích za cenu 220 Kč, na místě bude jejich prodej za 250 Kč. Amfiteátr bude zpřístupněn v 18:00 a program začne po 20:00.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika