Argentinský večer v Paláci Akropolis se blíží

Argentinský večer v Paláci Akropolis se blíží

21. 10. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S kulturní cestovkou Planet Connection můžete 22. října zažít atmosféru vášnivé Argentiny. Na večírku v Paláci Akropolis vystoupí skupina La Fanfarria del Capitán z Buenos Aires míchající latinskoamerické rytmy se ska a rockem. Budou se zde také ochutnávat sladké alfajores a tancovat na workshopu taneční školy Buenos Aires Tango, která na večírku také vystoupí.
Od roku 2011 šíří La Fanfarria del Capitán slávu argentinské hudby na koncertech po celém světě. Za poslední čtyři roky odehráli přes dvě stovky vystoupení od Francie a Německa přes Rusko až po Japonsko a Čínu. Čeští posluchači je mohli v posledních letech slyšet na Mighty Sounds nebo na Trutnově. Hudba La Fanfarria del Capitán se ale pořád proměňuje, k stálým členům se přidávají noví muzikanti a do jejich stylu tak pronikají třeba vlivy balkánské dechovky. „La Fanfarria del Capitán není hudební skupina, ale styl života,“ říkají muzikanti a předposlední říjnový čtvrtek nás o tom určitě přesvědčí při své premiéře v žižkovském Paláci Akropolis.

La Fanfarria del Capitán
 
Argentinský večírek ale nabídne i další lahůdky. A to doslova. Ochutnávat se totiž budou alfajores - křupavé kulaté dezerty z mouky, másla a medu, které milují děti po celé Latinské Americe, ale i ve Španělsku nebo na Filipínách. K Argentině také neodmyslitelně patří tango, které představí pražská taneční škola Buenos Aires Tango.

Tanečníci z Buenos Aires Tango nejen že na argentinském večírku vystoupí, ale také nabídnou možnost proniknout do tajů tanga v otevřeném workshopu. Díky němu si budou moci návštěvníci večírku Planet Connection v Paláci Akropolis zažít Argentinu doslova na vlastní kůži.

V rámci cestovatelského bloku nabídne Travel Spicer  prostřednictvím workshopů cenné zkušenosti cestovatelů – určeně zejména pro lidi, kteří se do daného místa plánují vypravit a osobní zkušenosti z první ruky v kondenzované podobě jsou pro ně úlevou od záplavy informací na internetu a v průvodcích. Travel Spicer pomůže nasimulovat vaše itineráře a připravit se na cestu do Argentiny!
 
Program večera:
18:00 Buenos Aires Tango – představení tance + taneční workshop
19:00 Travel Spicer – cestovatelský workshop: „Jak procestovat Argentinu?“
20:30 koncert La Fanfarria del Capitán
ke vstupence zdarma argentinský zákusek alfajores

Dodal: Eva Kociánová, Palác Akropolis
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PLANET CONNECTION

Čtvrtek 22. 10. 2015
Vstup: od 300 Kč
Vystupují:
LA FANFARRIA DEL CAPITÁN (ARG)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika