Free Mondays: Skandinávská nová krev a energický rock

Free Mondays: Skandinávská nová krev a energický rock

09. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V listopadu objevíš v Roxy svoji další oblíbenou skandinávskou kapelu, která to umí s formátem indie-popu. Budou to Kid Astray. A nový projekt vzešlý z česko americké spolupráce potěší všechny, co rádi skáčou na energický rock. Aktuální materiál představí Smooshface.
16/11 Free Mondays w/ KID ASTRAY (NO)
Tags: pop, indie, alternative, rock
 
Jaká je vaše oblíbená skandinávská kapela? Kate Boy? MØ? Miike Snow? Icona Pop? The Asteroids Galaxy Tour? Připravte se do žebříčku zařadit norský objev Kid Astray. 16. listopadu vám představí jejich chytlavé indie-popové melodie.

KID ASTRAY (NO)

Od doby kdy se parta šesti mladých lidí potkala na střední škole v Oslu a spojila je láska k indie načichnutým dance popovým melodiím už uplynulo pět let. A rozdíl mezi jejich prvním hitem a současnými peckami z debutového alba je hodně razantní. Co bylo dřív projektem šesti puberťáků je teď zvukem, který dokáže vyčnívat na světové popové scéně. Schválně porovnejte zvuk The Mess z roku 2012 a současné pecky Day In June. Během pěti let jejich existence už stihli spolupracovat s Cosmos Music, jejich první EP Taking You With Me produkoval Tord Øverland Knudsen (The Wombats) a v roce 2014 podepsali smlouvu s Big Life Management (Snow Patrol, Bloc Party, The Verve,…). A konečně jejich debutové album Home Before the Dark, které vyšlo tento rok, produkoval Joe Cross známý ze spolupráce s Hurts nebo Chloe Howl.

Jestli milujete kapely jako Foster The People, M83 nebo The Wombats musíte se přijít podívat. Kid Astray dokáží jejich odkaz interpretovat svým osobitým způsobem a vytváří tak melodie, které ještě dlouho nedostanete z hlavy.

FB event: https://www.facebook.com/events/771234446337158/
Video: https://youtu.be/iNPOEbM-f9k

30/11 Free Mondays w/ SMOOSHFACE (CZ/USA)
Tags: geofftyson, new-twist on heavy rock, jackwhite, soundgarden
 
Bavila Tě energická rocková kapela Geoff Tyson Band? Tak to budeš mít velkou radost, protože 30. listopadu se v ROXY na Free Mondays představí nový projekt jejího kytaristy Geoffa Tysona s názvem Smooshface.

Smooshface to je svěží kombinace heavy rocku s divokými aranžemi a dokonalou hudební akrobatikou, která se dá přirovnat k raným Soundgardem nebo Jackovi Whitovi, zkombinovaná s drivem a intenzitou Slipknot.

Ačkoli je toto uskupení na české scéně teprve chvíli, získává si stále větší popularitu a jejich debutové CD a první hudební videoklip má spatřit světlo světa právě během listopadu. Takže se určitě těš na nový material a nech se překvapit hudbou Smooshface.

FB event: https://www.facebook.com/events/1389909667974208/

www.roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS

Pondělí 16. 11. 2015
Vstup: zdarma
Vystupují:
KID ASTRAY (NO), Lekno, Ian Kita vs. Chicco, Chuck, Rusty Fox
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika