Monkey Business roztančí Lucerna Music Bar 3x za sebou

Monkey Business roztančí Lucerna Music Bar 3x za sebou

23. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedna z 200 nejlepších kapel na světě vás zve do předvánočního Lucerna Music Baru hned na „Tři jedinečné galavečery“! Po loňském vyprodaném dvojáku se skupina rozhodla letos jeden koncert přidat, aby si tradiční vánoční koncerty mohlo užít více fanoušků. Monkey Business zahrají v Lucerna Music Baru 8., 9. a 10. prosince.
V pražském klubu se možná všichni konečně dozvíme odpověď na otázku: Co bylo před Velkým třeskem?, a to za asistence mnoha hudebních hostů. Účast tentokrát přislíbili Daniel Bárta, Ewa Farna, Ondřej Brzobohatý, Bára Poláková, James Cole, Jirka Burian, Žofie Dařbujánová a možná i někdo další… Skupina představí i zbrusu nový videoklip na píseň Blue Light Baggie Bingo z letos vydaného alba Sex & Sport? Never!. Program každého koncertu bude postaven vždy jinak a zazní i starší, již dlouhou dobu či nikdy nehrané ilegální protestsongy. Takže nezbývá než dodat: Nesmíš nepřijít!

Monkey Business
 
Vstupenky v předprodeji pořídíte za 350 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim.

Oficiální událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1069536823081256/

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MONKEY BUSINESS

Úterý 8. 12. 2015
Vstup: od 350 Kč
Vystupují:
Monkey Business
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika