Druhá edice Overtone festivalu již toto pondělí

Druhá edice Overtone festivalu již toto pondělí

23. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Program podzimního Overtonu je kompletní! V pondělí 23. listopadu se na pódiu v pražském Roxy představí celkem čtyři účinkující – MS MR, Kyla La Grange, GRiZ a Ghost of You.
MS MR (US) – Headlinerem podzimního Overtonu je jedna z nejžhavějších indie-popových kapel současnosti MS MR. Potkali se na škole a teď spolu dobývají hudební svět. Jejich melancholické a zároveň maximálně chytlavé tracky v zahraničí přirovnávají například k Florence and The Machine nebo Laně Del Rey. A také mají výbornou stránku na tumblr!

KYLA LA GRANGE (UK) – Začínala psychedelickým folkem, ale na loňské desce Cut Your Teeth se naplno pustila do elektro popu. Stejnojmenný singl později zremixoval i norský DJ a producent Kygo. Před pár dny Kyla poslala do světa novinku So Sweet s osmdesátkovým zvukem, kterou údajně napsala v kuchyni ve stavu největší zamilovanosti. Hm?
 

GRIZ (US) - Grant Kwiecinski aka GRiZ je jednou z nejvýraznějších postav současné detroitské elektro scény. Spolupracoval se jmény jako Talib Kweli nebo Gramatik a známý je také pro svou nezdolnou energii na pódiu. Funk, soul, glitch a saxofon v ruce - tak se dělá future funk. Tanec, tanec!

GHOST OF YOU (CZ) – Zástupcem české hudební scény je mladá brněnská kapela Ghost of You. Letos si zahráli třeba na maďarském Szigetu nebo MFF v Karlových Varech a před pár dny pokřtili své debutové album Glacier and the City. A jejich vystoupení na Overtone?  Zájezd do světa psychedelického popu bez hranic! 

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OVERTONE FESTIVAL

Pondělí 23. 11. 2015
Vstup: od 490 Kč
Vystupují:
MS MR (USA), Kyla La Grange (UK), GRiZ (US) a Ghost of You (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika