Německá dvojka Andhim přijede v březnu poprvé do ČR

Německá dvojka Andhim přijede v březnu poprvé do ČR

27. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Léto se vrací do Roxy! Nachystejte sluneční brýle, pozitivní vibez a připravte se na nálož nejkvalitnější „super house music“ v podání německé dvojice Andhim. Simon And Tobias patří v současnosti mezi nejosobitější hudební projekty a v březnu poprvé představí pražskému publiku svou směs aktuální house music říznuté soulem a špetkou berlínské atmosféry.
Těžko si dokážete představit bizarnější místo k seznámení než soutěž v pojídání párků. Právě tam se v roce 2010 Simon and Tobias dali dohromady a toto jedinečné setkání dalo vzniknout „boy bandu“ Andhim. Oba měli před setkáním za sebou bohatou djskou kariéru jako oceňovaní turntablisti (Tobias je několikanásobný DMC Champion) a bylo jasné, kterým směrem se vydají.

Andhim

Andhim sami nazývají svůj osobitý styl Super House a neskrývají, že jejich hlavním smyslem je lidi bavit. Rok po prvním singlu Beaver se Andhim vyšvihli do TOP 10 Newcomers časopisu Raveline a v průběhu pár let následovala smršt úspěšných tracků jako Hausch nebo Reeves (feat. Super Flu). Kolínsko-berlínská dvojice se nebojí ani tvorby klipů, ve kterých často vystupují viz Melte nebo Boy Boy Boy. Vtipná videa jsou i typická pro jejich netradiční online prezentaci a komunikaci s fanoušky.

Andhim boys poprvé v ČR a byla by chyba nebýt u toho.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ANDHIM

Pátek 4. 3. 2016
Vstup: od 290 Kč
Vystupují:
Andhim (Get Physical/Monaberry, DE), Eddie Mur, Fatty M, Jorgos, Arturo Legorreta & Animal Print (Materia.fm)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika