Zaz se vrací, v únoru zazpívá v Brně

Zaz se vrací, v únoru zazpívá v Brně

08. 12. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Před několika dny francouzský hudební fenomén jménem Zaz znovu doslova dobyl naše končiny. Dvakrát vyprodané pražské Fórum Karlín a téměř vyprodaná Aréna v Ostravě jsou toho důkazem. A důkazem toho, že nejen Česko miluje Zaz, ale také Zaz miluje Česko je její touha vrátit se co nejdříve.
K tomu v neděli 14.února 2016! Zaz vystoupí v brněnské DRFG Aréně.
Jak sdělili pořadatelé koncertu Jiří Daron a Patrik Kohut, Zaz si Česko beznadějně zamilovala a velmi se k nám opět těší.

podívejte se na fotky ze ZaZ ve Forum Karlín

Biografie:
Narodila se počátkem 80. let v Tours jako Isabelle Geffroy. Vystudovala hudební školu CIAM (Musical Information and Activities Centre) v centru města Bordeaux, kde také poprvé vystoupila před publikem.

Její umělecké pokroky ji vedly k rozvíjení talentu v bluesovém žánru a úspěch měla také s latino-rockovou kapelou Don Diego. Výsledkem toho bylo vystoupení na festivalu Musiques. ZAZ objevila nové možnosti, odstěhovala se do Paříže, kde si vydělávala v kabaretu vystupováním pět hodin denně, sedm dní v týdnu.

Ať zpívala kdekoli, její vystoupení byla silná a nespoutaná. Když jí koncem měsíce docházely peníze, okouzlovala zpěvem pouliční chodce na Montmartre společně se svými muzikanty, kytaristou a basákem, který byl stejný hudební nadšenec jako ona.

ZAZ je opravdu renesanční umělkyně, která je jako doma v mnoha hudebních stylech. Pohybuje se od jazzu k bluesu, od francouzských písniček po africké, andaluské, brazilské a latinskoamerické žánry, ve všech s radostí a poetickým nadšením.

Když dostane prostor, své barevné emoce, nadšení a radost ze života dává najevo tak moc, že nenechá nikoho bez zájmu. Za svoji kariéru zpívala před desetitisícovým davem na stadionu Hendaye v jihozápadní Francii a v srdci Sibiře představila největší hity Edith Piaf (repertoár, který jí naprosto sedne). V kolumbijském solném dole odzpívala koncert, na který byl volný vstup, měla koncertní turné v Egyptě (bohužel neměla čas na prohlídku památek) a obecně nasbírala mnoho zajímavých zážitků.

V roce 2009 se stala překvapivou vítězkou finále třetího ročníku talentové soutěže Tremplin Génération France Bleu/Réservoir, které se odehrálo v pařížské Olympii. Přišla tam sama (ostatní soutěžící si přivedli fanoušky) a publikum dobyla, jako by je zaklela nějakým kouzlem. Také mocně zapůsobila na zpěváka jménem Raphaël, který se následně rozhodl napsat pro ni tři písničky. Tyto skladby pak nahrála ZAZ na své první album a mezinárodní úspěch na sebe již nedal dlouho čekat.

Dvě poslední alba "Recto verso" a "Paris" se velmi rychle dostala na špičku a stala se nejprodávanějšími také v České Republice.

Vstupenky k stání za 1090,- a k sezení za 1290,- budou v prodeji od pátku 4.prosince v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket Art.

Koncerty Zaz pořádají Pragokoncert a Patrik Kohut

Dodal: Jana Svozilová , Pragokoncert Bohemia, a.s.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZAZ

Neděle 14. 2. 2016
Vstup: od 1090 Kč
Vystupují:
Zaz (FR), Emma Smetana
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika